lostyazilim
tr.link

Aklımda Sorular

2 Mesajlar 553 Okunma
acebozum
tr.link

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
friv-kral-oyunoyna.com gıbı bır doamın alsam google amca spam olarak algılar mı?

bomoyun.com 29 tane baclınkı vr buna mı yoksa yanı alacam sıteyemı yatırım yapayım domaını alalı 10 ay oldu.
bırde fmde bakıyorum da baclınkmı sıte hıtını arttırır footer lınk mı yoksa tanıtım yazısımı sıtemın hıtını arttırır.
750 bn tekıllı sıteden tanıtım yazısı alsam yenı olan bır sıteme bana burdan gunluk en kadar tekıl hıt gelır veya gelır mı? veya 5 mılyon tekıl hıtlı sıteden tanıtım alsam ne faydası olur sıteme.
wp-reklam alanları bol fakat ucretsız bır oyun teması onerınız vr mı,?ucretlıde olurda ucret ucuk olmazsa daha ıyı olur.
bırde fmde karşılaştım optımus oyun scrıptı sızce nasıl bu wp altyapısını mı kullanıyo yoksa kendı tek başına bır scrıpt mı?

:confused:
aklımdakı soruların hepsını yazdım aklıma geldıkçe soru sormaya devam edıcem.:D
dıpnot :***** ALLAH senı bildiği gıbı yapsın.İnternet yerlerde konuya cvp yazcak arkadaşlar tek seferde cvplar sa daha ıyı olur.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
elektronikssl
webimgo

YusufCelik YusufCelik Öğrenmeyi Seviyor... Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 41 / 56
  • Ticaret 4, (%100)
Tanıtım yazısı daha yararlı olur diye düşünüyorum.Tanıtım yazısı sitenize hit akışını sağlar.Wordpress oyun temaları hakkında hiç bir fikrim yok.

günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al