-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Bence bu sorun site taşımadan oldu. Bir sitenin db sini başka bir siteye yüklerseniz büyük bir risk alırdınız. Siz 3 haftada bu işlem biter düşüncesi içine girdiniz ama düşünmediniz Google Türkiye de çalışanların bi işe yaramadıklarını. Sizin isteklerinizle ilgilenmemişlerdir bile bu yüzden direk kopya içerik olduğu için siteniz Sandbox yemiştir.
Benden size tavsiye artık bu domaini unutmanız. Çünkü Sandboxtan kolay kolay kurtulamazsınız. İstediğiniz kadar tekrar değerlendirme atsanız da Google Türkiye size daimi olarak otomatik mail atacaktır.
Bu benim düşüncem katılırsınız katılmazsınız bilemem. Ama üzüldüm gerçekten siteniz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaş 301 yapmadı mı acaba? (Eski domaini Yenisine)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benden reklam almıştın napacaz şimdii ,, pm attım başka siten varsa onun reklamnı koyalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
site yöneticisinden kasılan backlinklerin sayısına bir bakın androidforumun.com 'u sandboxa sokcak kadar var mı?
Google Kopyalama olarak algıladı da sanboxa girdiyseniz. Sonuçta google iki sitenin size ait olduğunu biliyor. Onda da Sandbox tehlikesi doğar eğer kopyalama algılarsa.
Ekleme:
Siteyi taşıylı kaç gün oldu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
hocam nerden anlarım ben hiç bilmem bu işleri backlink falan nerden bakılır ki Allah rızası için yardım edin bir yol gösterin arkadaşlar canım çok sıkıldı. blogum sandboxta mı onu kontrol edebilir misiniz. Bu seohocası öyle diyor ama şu anda konular çıkıyor blogta nasıl iş anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Google Webmaster yöneticisinde sitenize giden balantılar var ordan bakabilirsiniz ?
Ayrıca sitede kayıtlı 6,488 üye var. Bu üyeler ne zaman kaydoldu. Yani mesela son 10 günde kaç üye kaldomuştur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ekleme : Hocam ste taşınalı 1 ayı geçti yaklaşık 40 gün falan oldu. Bu iş son olalı bir hafta oldu belkide önceden wmaracından indexlerim çıkıyordu fakat şu anda 0 çıkıyor googleda. Blogumun domaini tamamen siteden bağımsız. Ama gel gelelim seohocasında o da sandbox gözüküyor fakat wm aracında site indexlerim gözüküyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam son ayda sitenize kaç üye kaydoldu?
Googleda binlerce üye profili indexlenmiş Durumda