lostyazilim
tr.link

Alt etiketi bulunmayan resimler !

3 Mesajlar 1.142 Okunma
acebozum
tr.link

Crawll Crawll YORUM HİZMETLER Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Kunduracı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 39 / 38
  • Ticaret 10, (%80)
Arkadaşlar daha öncesinden de bu konu açılmış bu konu fakat benim sormak istediğim bir kaç bir şey var öncelikle ;

seo analiz yaptığımda 'Alt etiketi bulunmayan resimler' diye bir hata var yani bir yerde yanlışlık yapıyorum. Konu açarken konu içerisinde ki fotoğraflara mı alt etiket yapacağım ?

wmaraci'da daha öncesinden böyle bir konu açılmış fakat konu 2012 yılına ait. orda bir arkadaş böyle bir örnek kod vermiş ;

Facebook

Kodlardan tam anlamadığım için ise şu soruları sormak istiyorum;

kodda facebook yazıyor, şimdi facebook sayfası açmam mı lazım ? Yada kısacası ben bu kodu nereye girecem :D Açık olarak anlatma şansınız olursa sadece teşekkür etmekte kalmaz dua da ederim :)

Hayırlı forumlar... Cevaplarınızı bekliyorum

elektronikssl
webimgo

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam bu image yani resmi göstermek istediğiniz yere bu kodu yazın title dediği yer sizin resmin başlığı alt dediği yer ise alt etiket sorduğunuz şey resimlerde yani resmi göstermek istediğiniz yerde bu kodaki alt bölümünü değiştirebilirsiniz ne isterseniz onu yazın resim ile alakalı olsun ama

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

Crawll Crawll YORUM HİZMETLER Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Kunduracı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 39 / 38
  • Ticaret 10, (%80)
Lokasyon123 hocam yorumun için çok teşekkür ediyorum. Deneyeceğim birazdan bakalım nasıl olacak

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al