-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Haber sitesinde denk geldim tam olarak amaç nedir?
İşlevini biliyorum kullanılmasının nedeni
koprubasi.tv
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Site farklı bir sekmede açık kalsa da belirtilen süre sonunda sayfa kendini yeniliyor. Bu yöntemle kullanıcıyı sitede aktif gibi göstermek amaçlanmıştır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Wmaracındada bu geçerli. Sürekli içerik güncelleneceğinden, sekmeyi açık bırakan güncel haberleride görebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
sospas adlı üyeden alıntı
Wmaracındada bu geçerli. Sürekli içerik güncelleneceğinden, sekmeyi açık bırakan güncel haberleride görebiliyor.
Kendi sitelerimizde uygulasak bir artı görür müyüz SEO veya Reklam geliri yönünden onun için açmıştım Mustafa kardeşim.
Ek Olarak:
Decanus adlı üyeden alıntı
Site farklı bir sekmede açık kalsa da belirtilen süre sonunda sayfa kendini yeniliyor. Bu yöntemle kullanıcıyı sitede aktif gibi göstermek amaçlanmıştır.
Anladım, teşekkür ederim.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Hocam o tür kodları genelde haber siteleri aynı ziyaretçiyi siteyi tekrar ziyaret etmiş gibi gösterip alexa sıralamasını düşürmek için kullanır büyük tüm haber siteleri kullanır aynı kodu ve kullanan siteleri kontrol edersen alexa sıralamalarına etki ettiğini görebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Şuanda tamda html5 öğreniyordum banada tekrar olacak hocam bu meta tagı sayfadaki eklentilerin,makalelerin vs gibi şeyler yenilendiğinde örümcek botlarının yani google,yandex gibi robotların sayfada bir yenlik olduğunu ve sayfaya gelmelerini sağlamaktadır lakin bu kod belirtilen zaman zarfında çağrıldığı anda google botu yenilik göremez ise - vermektedir bu kod konuldugunda + değer kazanmayacaktır lakin yanlış kullanım - puana sebeb olamktadır umarım açıklayıcı olmustur öğrendiklerimde tekrar oldu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Crewx adlı üyeden alıntı
Şuanda tamda html5 öğreniyordum banada tekrar olacak hocam bu meta tagı sayfadaki eklentilerin,makalelerin vs gibi şeyler yenilendiğinde örümcek botlarının yani google,yandex gibi robotların sayfada bir yenlik olduğunu ve sayfaya gelmelerini sağlamaktadır lakin bu kod belirtilen zaman zarfında çağrıldığı anda google botu yenilik göremez ise - vermektedir bu kod konuldugunda + değer kazanmayacaktır lakin yanlış kullanım - puana sebeb olamktadır umarım açıklayıcı olmustur öğrendiklerimde tekrar oldu :D
Arkadaşlar çok güzel açıklamışlar bende bir açıklama yapayım.
Bu meta yenileme kodudur 300 verdiğiniz süre salise olarak hesaplanır, Ayrıca sitelerin bu kodu kullanmasının sebebi hemen çıkma oranını düşürmektir. Ayrıca reklamların gösterimini artırmaktır.
Sizlere tavsiyem
https://support.google.com/webmasters/answer/79812?hl=tr adresindeki googlenin anladığı ve okuyabildiği meta kodları linkte verilmiştir. Bir göz atmanızda fayda olabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenen
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-