lostyazilim
tr.link

Anahtar kelime yoğunluğu

3 Mesajlar 1.327 Okunma
lstbozum
tr.link

studyokan studyokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Aşağıda bir siteme ait anahtar kelime yoğunluğu tablosunu bilginize sunuyorum. Linke tıklayıp görebilirsiniz. Sormak istediğim konu; yazdığımız makalelerin geneline göre websitenin anahtar kelime yoğunluğu ortalama Yüzde kaç olmalıdır? Bir de sormak istediğim ikinci şey; Ana anahtar kelimemize her makalede mutlaka yer vermeli miyiz? Mesela anahtar kelimem "masöz" ve diyelimki "İstanbul masöz" konulu bir yazı yazdım. Etiket verirken her iki kelimeye de vermeli miyim? Yada sadece konu başlığına göre mi vermeliyim? Filtreye girmeden en sağlıklı nasıl yapacağımı bir türlü bilemiyorum.

wmaraci
reklam

CesuryureK CesuryureK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 65 / 109
  • Ticaret 0, (%0)
Az ve öz: değişik yan kelimelere yönelik çalışmalar, makaleler yayımlayın ve bu yan kelimelere link alın.

Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...

studyokan studyokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 16, (%100)
İyide mesela "masöz bayan" bile yazsak, ana anahtar kelimeyi içinde barındırdığı için anahtar kelime yoğunluğu artırıyor. Bunu google farketmesi için basık ve italik yazmak o anahtar grubunu yeterli mi? Veya o masöz bayan şeklinde linkmi vermeliyim anlaması için. Herşekilde masöz kelimesi geçtiği için yoğunluk artıyor malesef. Onu çözemedim işte

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al