Merhaba Değerli Arkadaşlar, birçok konuda DMOZ editörlerinin sorumsuzluğundan ve menfaat karşılığı iş yaptıklarından söz edildiğine okudum. Arkadaşlar, bildiğiniz gibi bir kişilik her insan kalıbı için aynı değil, bu durum DMOZ’da ve diğer sanal ve real alanlar içinde geçerlidir. Ben bir DMOZ editörü olarak, bu gün sizlere çok samimi bir şey söylemek istiyorum; editörü olduğum kategoriye site önermelerine ettiğim kabulden çok, kategorim ile alakalı ve kalite siteleri manuel olarak eklediğim çok çok daha fazladır.
Artık bir nebzede olsa “DMOZ yalan dolan, sahtekâr insanların eline düşmüş bir mecra, para ile DMOZ’a site ekleniyor abi boşuna önerme yapma” ve bunu benzer düşünceleri yıkmak adına kategorim ile alakalı siteleri sizlerden isteyerek ekleme yapacağım.
Size uzun uzun DMOZ kalite yönergelerini saymak istemiyorum.
Şu bağlantıyı tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
“Lojistik, Taşımacılık, Uluslararası Taşımacılık, Nakliye ve benzeri” sitelerinizi bana buradan yollayın,
eğer yukarıdaki bağlantıda belirtilen kriterlere uyuyorsa anında ekleyelim. Eğer belirtilen kriterlere uymuyorsa sizlere neler yapmanız gerektiğini belirteceğim.
Umarın forumda olan editör arkadaşlarımızda kendi kategorileri hakkında konu açıp, direk ilgili kişilere destek olurlar.
- Bu güne kadar sağlamış olduğum; DMOZ başvurlarınızda almış olduğunuz retlerin çözümünü vakit ayırarak tespit edip, düzenleyip ve ardından başvuru gerçekleştiriyordum. Bundan sonra sadece bu çalışma için ücret talep edeceğim. Başvuru için kesin onaylanır mı, % kaç eklenir gibi sorulara kesin bir şey söyleyememi lütfen talep etmeyin.
İstediğiniz kadar yapmanız gerekenler hakkında sorular sorun [B]"ÜCRETSİZ" bir şekilde cevaplayacağım.
***'da açmış olduğumuz konu
Forum dışı için/Skype: hgultekin34