wmaraci reklam
tr.link

Arkadaşlar Bu google ne yapıyor

15 Mesajlar 2.065 Okunma
acebozum
tr.link

aykuttt aykuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Teknik Servis
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
peki benim yapmam gereken bir şey varmı?

http://www.konyaarcelikservisi.net/konya-selcuklu-arcelik-servisi/ Konya Selçuklu Arçelik Servisi
googleasistan
reklam

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Rakibiniz de sizinde sitelerinize baktım. Aranızda en büyük fark Rakip site Faydalı bilgiler sunmuş siz ise anahtar kelimelere yönelik yazılar yazmıssınız. Biraz seo için değil de kullanıcılar için faydalı bilgiler paylaşsanız daha iyi olacaktır.

aykuttt aykuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Teknik Servis
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Rakibiniz de sizinde sitelerinize baktım. Aranızda en büyük fark Rakip site Faydalı bilgiler sunmuş siz ise anahtar kelimelere yönelik yazılar yazmıssınız. Biraz seo için değil de kullanıcılar için faydalı bilgiler paylaşsanız daha iyi olacaktır.

tamam ustacım çok teşekkür ediyorum ben kendim bilgiler yazıyorum hiç bi siteden kopyala yapıştır yapmadan sitem 1 kere yüzeysel içerik diye ban yedi bu yüzden böyle bi yöntem seçmişti dedikleriniz yapacağım ilginize teşekkür ederim

http://www.konyaarcelikservisi.net/konya-selcuklu-arcelik-servisi/ Konya Selçuklu Arçelik Servisi

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Siteniz şuan 1. sıraya yükselmiş. Googlenin ne yapacağı belli olmaz diyenler kusura bakmasın ne yapacağı belli. Google sitenizi sürekli takip eder fakat canı istediği zaman indexler. (yeni açılmış siteler için söylüyorum) Sizi dener kendisini kandırıp kandırmadığınızı anlamaya calısır. Anladığı zamanda 3 google backlinkli seolu siteyi alır backlinksiz sitenin üstüne koyar :S

wmaraci
wmaraci

AhmetGuler AhmetGuler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 129 / 55
  • Ticaret 24, (%100)
Rakipleriniz backlinklerini inceleyip sizde alın, sosyal medyaya önem verin. Sitenizi ziyaretçi dostu tasarlayan yararlı konular ekleyin. Kısa süre sonra elbet geçeceksiniz :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al