-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Aynı siteden birkaç footer veya sidebar link almak; bunun bir kuralı var mıdır? Maksiumu bir tane footer veya sidebar link almak mı gerekir? Bunun bir etiği kuralı var mıdır google açısından?
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bence hiçbir mahsuru yoktur, hele de etik açısından düşünüyorsanız hiç ama hiç yoktur, kimse babasının hayrına hem footera hem sidebara hatta abartıp bir de makalesini yazmaz indexlerinde...(etik açısından düşünürsek)google ahlak masası değil ki. Alan razı veren razı durumu var ortada, tek taraflı link alımı dışında karşılıklı aynı sitelerden link alınıyorsa iş değişir. Boş beleş bir zaman kaybı olmuş olur.
Tartışabiliriz benim görüşüm bu hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merak ettiğim konu şu; diyelim bir websiteden memnunuz ve hatta bizim sitemiz de olabilir bu. 10 küsür anahtar kelimemiz var ve atıyorum 5 tane linki (footer veya sidebar) bu sitemizden veriyoruz. Bunu bize sevkeden google'nın siteye verdiği değer.
Bana sanki her anahtar kelime için farklı sitelerden link almak daha doğru bir yaklaşım gibi geliyor ama bu tabi benim görüşüm. Bu anlamdaki görüşleriniz önemli benim için, Teşekkürler.