lostyazilim

Beğeni sitem için hangi anahtar kelimeleri kullanmalıyım Hakkimaden.com

5 Mesajlar 1.213 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

maden37 maden37 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese selamun aleyküm.. Facebook durum beğendirme sitem var. Site adresim Http://Hakkimaden.com..
- Google'da Yükselmek için hangi anahtar kelimeleri kullanırsam daha iyi olur.
- Ayrıca Konuyla alakalı olmayan sitelerden backlink alsam bu yararlı olur mu sizce ?
- Bir program yaptım otomatik wordpress'e konu girmesi için.. Aynı başlık ve içeriğin sonuna sürekli farklı anahtar kelimeler ekleyerek konu açıyodu. Malesef bu yaptığım şeyin iyi olmadığını Google beni sıralamadı geri atınca anladım :(
- Sizce Seo kasmak için nasıl bir program yazabilirim ?
3 Tane sorum var farklı konularda açmak istemedim. Herhangi bir Yanlışım olmuşsa affola iyi günler..

Sözleşmeli çalışan personellerin becayiş ilanları https://becayisler.net
wmaraci
reklam

mrblithe mrblithe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
İlk olarak domaini değiştirin.Kasacağınız anahtar kelimeleri adwordsten belirleyebilirsiniz.İlk bakışta facebook durum beğendirme , facebook beğeni v.b. kelimelere kasabilirsiniz.Bunlara uygun anahtar kelimeniz geçen domain satın alın.Program işini hiç duymamış olayım.Ne kendiniz yapın boşuna zaman harcayın nede gidip program alın paranızı harcayın.Kullanacağım diyorsanız , penguen , panda , sinek kuşu türlü hayvanlar sitenize biner söylemedi demeyin :) (çok ısrarcıysanız program konusunda paravanlar oluşturun , paravanlara uygulayın.Baktınız site patladı , indexleri siler makalelerinizi yeni paravana girersiniz.Baktınız her şey yolunda devam eder ana sitenize link çıkarsınız )
maden37

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Evet alan adını değiştirmek zaten gerekiyo :).. Nasıl yani Paravanlar Anlamadım tam olarak açıklarsanız daha iyi olur. :)

mrblithe mrblithe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

maden37 adlı üyeden alıntı

Evet alan adını değiştirmek zaten gerekiyo :).. Nasıl yani Paravanlar Anlamadım tam olarak açıklarsanız daha iyi olur. :)

Siteniz ile alakalı ücretsiz blog servislerinden (wordpress.com,tumblr,blogspot v.b.) paravan bloglar oluşturun.Bunları da içerik ve linklerle besleyin.Daha sonra sitenize link çıkışı yaparak sıralamanızı yükseltebilirsiniz.Program kullanma konusunda ısrarlıysanız , programı paravan sitelerinize uygulayın.Eğer işler güzel giderse ana sitenizin sıralaması iyileşir, spama girerseniz de nasılsa paravan diye üzülmezsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Hıımm demek istediğiniz anladım. Fakat yaptığım program Çok seri bir şekilde içerik giriyor. Kısaca anlatıym hemen. Programa bazı etiketler tanımladım örneğin 200 tane etiket. Konu başlığı ve içeriğe ne yazılması gerektiğinide programa ben yazıyorum. Konu basliginin adi "Baslik" içeriğin adida "icerik" olduğunu varsayalim. Programı başlattığımda "Baslik + Etiket" , "Baslik + Etiket", 2. Konuyu acarken "Baslik + Etiket2" , "icerik + Etiket2".. İste bu sekilde belirli etiket sayısına kadar konu açıyor.. Buda spama götürür diye tahmin ediyorum.. Spam'a düşürmeden ve daha özgün içerikler gibisinden vs. bunları programa nasıl hallettirebilirim sizce varmı bir fikriniz ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al