-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel bir blogum var seo olarak çok bilgiye sahip değilim.Bazen konular açılıyor.Bir anahtar kelime ile siteyi üst sıralar çıkartabileceklerini söylüyor.Haliyle para bu işi yapıyor.Para olsa al kardeşim yap diyeceğim.Daha doğrusu sanaldan kazandığımı sanal harcamak istiyorum şahsi prensibim
bunu kendim yapmak istersem nasıl yapabilirim.Nasıl bir yol izlemeliyim.Bir kelime ile siteyi nasıl üst sıralara çıkartabilirim.Her yazıya o anahtar kelimeyi etiket olarak girme miyim.Yoksa her makale içine o kelimeyi kullanmalıyım.?Yardımlarınızı bekliyorum
Surçi Lisan ettiysem affola
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgili makaleler okumalısın, araştırmalar yapmalısın. SEO nasıl yapılır sorusunu değil backlink nasıl alınır, özgün makale, spin içerik nedir ne değildir gibi soruların cevabını bulmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Telekominikasyon - Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
'' Genel bir blogum var seo olarak çok bilgiye sahibim. '' demişssiniz. Üst Sıralarda Çıkmanın Yolunuda biliyorsunuzdur sanırım . 4 yıldır seo ile ilgileniyorum, ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. Araştırısanız istediğiniz tüm cevaplara ulaşabilirsiniz.