-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu mümkün. Bazen 10 yıl uzatıldığı zaman 2021'e denk gelebiliyor. Fakat şu zamana kadar 2021'i geçen görmedim. Bazen 10 yıl uzatılınca 2020'ye denk geliyor, bazen ise 2021'e denk geliyor.
Teknobeyin.com — Teknolojinin Beyni
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumunuz için teşekkürler.
SEO açısından umarım faydasını göreceğiz. En azından birçok SEO uzmanı bu konuda hemfikir ise, sanıyorum ki SEO bazlı bir faydası vardır. En azından gelişmiş projelerin 10 yıl uzatılması da bu durumun göstergesi olsa gerek diye düşünüyorum. Ve herkese tavsiyem şudur ki; projenizin kalıcılığına inanıyor iseniz, alan adınıza yatırım yapın. Zira günümüzde internet odaklı olarak, alan adlarından daha değerli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Birçok alan adının dolu olduğu da ve ilerleyen yıllarda neredeyse boş alan adlarının çok azalacağı da bu durumun göstergesi olsa gerek. Yeri gelmiş iken tavsiyelerimi belirtmek istedim.
Saygılarımla.
ArtemisTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi 2012 de .com fln kaldıralackmış sorun çıkmasın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
".com" global bir uzantıdır. Ve bildiğiniz gibi ".com" Dünya'da en çok kullanılan bir uzantıdır. Bu durumda böylesine alışılmış bir uzantının kaldırılacağını sanmıyorum. Akabinde, Dünya'daki birçok projenin uzantısı .com'dur. Ve bu projelerde çoğunlukla 10 yıllık olarak uzatılıyor.