Uyo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Şu an yok
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kişisel blog kuracağım. %100000 :) özgün makaleler olacak.Ancak aklıma takılan bir şey var.
* Bu makaleler seo uyumlu mu olmalı ? (Başlık anahtar kelime içermeli,Başlık anahtar kelime ile başlamalı, Açıklama kısmı anahtar kelime içermeli vs) kurallara dikkat etmeli miyim ?
* Yoksa kullanıcı odaklı mı olmalı ? Yani seo kurallarına uymadan içimden geldiği gibi komik,esprili insanları güldürebilecek vs tarzda.
Yani hangisi Google'da daha iyi sıralamada olur ? Düşününce seo uyumlu yazınca biraz teknik bir yazı gibi olacak.Yani kullanıcıya daha çok hitap eden içimden geldiği gibi yazmak.Sizin görüşleriniz neler ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim bu konudaki görüşüm belli hocam, seo tabiki önemli ama google bence artık özgünlük olarak anlatım özgürlüğüne de bakmaya başladı. Seodan ziyade rakibin olan sitelerden farkın ne o önemli. Şuan 5 adet sitem mevcut, 3 tanesinde seo kuralları gırla. 2 tanesinde gram seoya uymadım ve bunlardan biri iyi durumda şuanda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Uyo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Şu an yok
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bu konudaki görüşüm belli hocam, seo tabiki önemli ama google bence artık özgünlük olarak anlatım özgürlüğüne de bakmaya başladı. Seodan ziyade rakibin olan sitelerden farkın ne o önemli. Şuan 5 adet sitem mevcut, 3 tanesinde seo kuralları gırla. 2 tanesinde gram seoya uymadım ve bunlardan biri iyi durumda şuanda.
Bende öyle düşünüyorum.Ancak yorumlara göre düşüncemi şekillendireceğim artık :) Olmadı ikisi bir gidecek :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
- Başlık
- Özgün fotoğraf
- Makalede anahtar kelimelerin kalın olması
- Alt başlık olması
2 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Özgün resim
Schema
Kaliteli içerik
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir konu hakkında hiç SEO tekniği uygulamadan anahtar kelime odaklı değil kendi düşüncelerimi yazdım bold italik kelimeler linkler bile kullanmadım ama 1 ay sonra ilk sıraya gelmişti 1.5senedir ilk sırada
Her zaman SEO odaklı yazmak anlamlı değil bence bir şekilde yukarı atıyor kendini
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgün metin içeriğinde anahtar kelimelerin etiketlenerek kategori linkleri ile belirginleştirilmesi iyi bir seçenek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-