lostyazilim

Bu kadar çok anahtar kelimede nasıl başarı yakalıyorlar?

3 Mesajlar 670 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

studyokan studyokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 16, (%100)
Arkadaşlar aşağıda bir link vereceğim. Özellikle seo konusunda uzman olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Bu bir dershane sitesidir. Adamlar yıllardır bütün anahtar kelimelerinde hep zirveye oynuyorlar. Ve üstelik çok fazla anahtar kelimede.

Sayfa yapısını inceliyorsun. Bütün başlıklarda anahtar kelime en az 10-15 sefer girilmiş. Sitenin altına bakıyorsun, o programa ait kursla ilgili ne kadar varyasyon anahtar kelime varsa link olarak girilmiş. Bana göre etik dışı olan bu çalışmalar, nasıl oluyor da bu arkadaşlar hep zirvede kalıyorlar? Ben bir kaç kelimede bile başarıyı bu kadar yakalayamıyorum...

Link

wmaraci
reklam

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Bir sakınca yok herşey yolunda sadece footer link fazla vermişler ama hepsine ayrı link eklemişler.
Sende bu şekilde yapabilirsin.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

studyokan studyokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 16, (%100)
İsmi burada zikretmemiz doğru olmaz. Onu domain.com fi,lan gibi yaparak düzeltirseniz daha iyi olur. Footer link dediğiniz total 1.000 backlink gördüm ben. Yanlış mıyım?

Ek Olarak: Sayfanın aynısını farklı linklerle kopyala yapıştır mantığı nasıl sağlıklı olabilirki? Aynı sayfayı 20 tane kopya yapmak ve sadece linkin adını değiştirmek... Hİç anlamıyorum ben bu işleri...

Ek Olarak: Seo açısından başarıyı sorguluyorum asıl olarak. Bunu pek çok anahtar kelimede lider olarak başarabilmek. Helal olsun yani nasıl ne şekilde başarıyorlar bunu yıllardır çok merak ediyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al