lostyazilim
tr.link

Bu Kelimeler İçin Ne Kadar Seo Bütçesi Gerekir?

36 Mesajlar 5.586 Okunma
acebozum
tr.link

Ustadu Ustadu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo-Adsense Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 24 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

5 Gün dediğini hatırlıyorum, keza bahsedilen sözcükler rekabeti yüksek kelimeler değil, konu burada verdiğiniz lakayıt cevaplar, nasıl bir kafa yapısında olduğunu mesajlarınıza bakarak anlamak mümkün. Sıfır referans ile, düşük rekabette gövde gösterisi yapmakta size yakışır zaten :)

5 günden kasıt 2 ayı cok bulmamdı..hadı 5 gün olsun......sorun değil...pm atıldı size ücreti mukablinde seo sunu yapayım 5 tane kurumsal sırket zor kelımelerden olusan 1.nci sıra referanslar verceğim....Buyur bu işi biliyorsan kabul et

wmaraci
reklam

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

Üstad adlı üyeden alıntı

5 günden kasıt 2 ayı cok bulmamdı..hadı 5 gün olsun......sorun değil...pm atıldı size ücreti mukablinde seo sunu yapayım 5 tane kurumsal sırket zor kelımelerden olusan 1.nci sıra referanslar verceğim....Buyur bu işi biliyorsan kabul et

Ne güzel film izliyordum bu boş muhabbete girmeden önce, lakayıt cevaplar yerine insanlara fayda sağladığınız zaman dilediğiniz gibi yarışa girebiliriz :)

Not : Gövde gösteri yapmaya çalıştığınız anahtar kelimesinde, 2 dk önce tamamiyle alakasız bir sitede açtığım konu şuan 6. sayfadan giriş yaptı, off page ile taşımak zor olmasa gerek, keywords alan adı ile daha da sağlam olacaktır, keza ne keywords site var ne de sadece bu nich kelimeler üzerine kurulmuş siteler ;) Yineliyorum önemli olan kelimeleri ne kadar sürede yükseltiğiniz değil, mesajda da belirttiğiniz gibi kaile almadığınız bu forumdaki insanlara gövde gösterisi yapıp, lakayıt cevaplar ile kendinizi tatmin etmeniz. Bu konuda ki son yorumumdu.

MustafaTEKER MustafaTEKER Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

sevgili arkadaşım Merhaba yukarı daki resim m benim sağlık sitemden bir görüntü tabi site ismi ve anahtar kelimeler i burada verecek değilim sağlık sitesi

Peki ne yapıyorum

Başta söyleyeyim ben sağlık ci değilim

Konuyu giriyorum

Daha sonra google açmaya diyorum ki ya arkadaş ben üzerime düşeni yaptım sen de üzerine düşeni yap hadi bekliyorum diyorum bir hafta geçiyor aradan ve sonuçlar bu şekilde geliyor

Not sosyal medya çalışması yapmıyorum

Backliklerim sadece 2 tane ve oda diğer siteler de

Google Seo vs güncelleme vs algoritma vs hiç anlamam

Site kendi sitem fotoğrafı şimdi ben çektim say .ac kullanıyorum mobile ekran resmi çektim ve şimdi buraya attım

Tamamen doğal ol
Makale yazarken 500 kelimenin üzerine çıkmaya çalış bırak google seni yukarılara kendi tesisin

2. Not benim gördüğüm kadarıyla google sağlam kendi çıkardığını mümkün değil bir daha indirmez

Ama su yukarı daki yakışıklı 5 günde çıkarırsa bir daha sittin sene 1. Sırayı goremezsin
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

MustafaTEKER MustafaTEKER Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Son noktayı ben mi koydum ne :))))))
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

esernet1 esernet1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 23 / 33
  • Ticaret 6, (%100)
toplamda herşeyiyle içinde 500 tl ilk sıraya sokarım siteniz tamamen kalıcı seo alır 1 ay sonra yada 3 ay sonra düşmez google hitniz yükselir vs ...

demo örnek çok

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

Mustafa TEKER adlı üyeden alıntı

sevgili arkadaşım Merhaba yukarı daki resim m benim sağlık sitemden bir görüntü tabi site ismi ve anahtar kelimeler i burada verecek değilim sağlık sitesi

Peki ne yapıyorum

Başta söyleyeyim ben sağlık ci değilim

Konuyu giriyorum

Daha sonra google açmaya diyorum ki ya arkadaş ben üzerime düşeni yaptım sen de üzerine düşeni yap hadi bekliyorum diyorum bir hafta geçiyor aradan ve sonuçlar bu şekilde geliyor

Not sosyal medya çalışması yapmıyorum

Backliklerim sadece 2 tane ve oda diğer siteler de

Google Seo vs güncelleme vs algoritma vs hiç anlamam

Site kendi sitem fotoğrafı şimdi ben çektim say .ac kullanıyorum mobile ekran resmi çektim ve şimdi buraya attım

Tamamen doğal ol
Makale yazarken 500 kelimenin üzerine çıkmaya çalış bırak google seni yukarılara kendi tesisin

2. Not benim gördüğüm kadarıyla google sağlam kendi çıkardığını mümkün değil bir daha indirmez

Ama su yukarı daki yakışıklı 5 günde çıkarırsa bir daha sittin sene 1. Sırayı goremezsin

Çok teşekkür ederim hocam gerçekten haklısınız bu son bir hafta içinde, siteme 2-3 hafta önce eklediğim içerikler anahtar kelimelerinde aşırı derece yükselişe geçtiler. Siteme eklediğim makalelere aşırı derecede özen gösteriyorum. Makale içinde konu hakkında merak edilebilecek tüm sorulara cevap vermeye çalışıyorum ve genelde en kısa 400-450 kelime yazıyorum. Anahtar kelimelerimide makale içinde %2-6 oranında kullanıyorum. İçeriğim indekslendiği an yükselmese de bir süre sonra kendiliğinden yükseliyor. Ayrıca makale içinde resimlerle konuyu desteklemeye çalışıyorum.

Ek Olarak:

esernet1 adlı üyeden alıntı

toplamda herşeyiyle içinde 500 tl ilk sıraya sokarım siteniz tamamen kalıcı seo alır 1 ay sonra yada 3 ay sonra düşmez google hitniz yükselir vs ...

demo örnek çok

Teşekkür ederim hocam şuan için seo çalışması yaptırmayı düünmüyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al