-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merhaba sitem yaklasık 3 haftalık bır film eleştiri blogu. imzamda var. yaklasık 6 incelme bulunuyor. Sizce basvursam mı yoksa bıraz daha ıcerıgı bollastırıp mı basvursam. Suan ıcın cok onemserler mı? brozdan baslamak ıstemıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bronzdan başlamamak mümkün mü onu bilmiyorum ama o sizin sitenizin hiti ile alakalı diye biliyorum.. Sizin sayenizde bumerangı kaç kişi tanırsa o kadar değer veriyoralr
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bumerang başlamadan önce siteni biraz doyur azda olsa hitin olsun görsel olarak tatmin edici olsun özgün olursa daha çabuk verim alırsın resimler canlı yazılar biraz halk ağzında olsun ansiklopedi okur gibi değilde sohbet ortamında konuşmalar yapıyormuş gibi birde başvurmadan önce sitende bumerangtan yazarkafeden bahset başvurunca sitene baktıklarında gözlerine çarpsın başvuruda diğer istemiş olduğu şablonu falan eklersin zaten ben bu şekilde başvurdum direk platin yaptılar hit güzel geliyor reklamda geliyor parasal olarakta iyi gelen hitlerden adsense tıklanma oranıda arttı daha ne isteyim 1 sene oldu benimde umarım yardımcı olmuşumdur
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
vallah hocam, ben özgün yazı giriyorum, özgün girmeyen,kopya içerikli bomboş sitelere altın veriyorlar bana bronz verdiler, sıkıntı yani
http://www.alicankosedag.com.tr