-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 milyon site üzerinde yapılan yeni bir araştırmaya göre ilk sırada çıkan içeriklerin ortalama kelime sayısı 1850.
Yani daha uzun içerik daha üst sıralarda çıkıyor. Bunu bizzat denedim, 300-400 kelimelik makalelerdense 1200-1500 kelimelik makalelerim her zaman daha üst sıralarda.
Konudan konuya fark olmakla beraber, çok yazıp boşa uğraşacağınıza az yazıp tepede olmak daha iyidir diye düşünüyorum!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam olayın şöyle bir yanı ben giripte 1200 kelimeyi tek tek okumam yani bu da şu kapıya çıkar ben 400 kelime yazarım adam hepsini okur keyif alır ve daha fazla sitede süre geçirir,siz 1200 kelime yazarsınız çoğu kişi okumadan mouseyi en alta kadar indirip çarpıya basıp çıkar,şu unutmalayalım ki google'nin referans noktası ziyaretçinin siteye duyduğu ilgidir
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sumatra, zaten olayda makaleyi okunacak şekle sokmak, düz bir metni kimse okumaz, ama benim sitemde en çok okunan makaleler en uzun makaleler, hem site içinde böyle hemde arama motorları nezdinde.
Zaten bu tür makaleler özel ilgi alanına hitap ediyor, örneğin seo ile ilgilisin ve seo ile ilgili çok değerli bir makale var, grafik ve resimlerle süslenmiş, gerekli yerleri bold yapılmış, bunu sen zevkle okursun, çünkü senin işin yada hobin bu, bilgi sahibi olmak istediğin konu bu.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-