lostyazilim
tr.link

Daha uzun makaleler daha yukarıda olmanızda büyük bir etken...

5 Mesajlar 1.107 Okunma
lstbozum
tr.link

KralKim KralKim WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzincan
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 20 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
1 milyon site üzerinde yapılan yeni bir araştırmaya göre ilk sırada çıkan içeriklerin ortalama kelime sayısı 1850.

Yani daha uzun içerik daha üst sıralarda çıkıyor. Bunu bizzat denedim, 300-400 kelimelik makalelerdense 1200-1500 kelimelik makalelerim her zaman daha üst sıralarda.

Konudan konuya fark olmakla beraber, çok yazıp boşa uğraşacağınıza az yazıp tepede olmak daha iyidir diye düşünüyorum!

wmaraci
reklam

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam olayın şöyle bir yanı ben giripte 1200 kelimeyi tek tek okumam yani bu da şu kapıya çıkar ben 400 kelime yazarım adam hepsini okur keyif alır ve daha fazla sitede süre geçirir,siz 1200 kelime yazarsınız çoğu kişi okumadan mouseyi en alta kadar indirip çarpıya basıp çıkar,şu unutmalayalım ki google'nin referans noktası ziyaretçinin siteye duyduğu ilgidir
aMCaoGLu KralKim

kişi bu mesajı beğendi.

KralKim KralKim WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzincan
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 20 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Sumatra, zaten olayda makaleyi okunacak şekle sokmak, düz bir metni kimse okumaz, ama benim sitemde en çok okunan makaleler en uzun makaleler, hem site içinde böyle hemde arama motorları nezdinde.

Zaten bu tür makaleler özel ilgi alanına hitap ediyor, örneğin seo ile ilgilisin ve seo ile ilgili çok değerli bir makale var, grafik ve resimlerle süslenmiş, gerekli yerleri bold yapılmış, bunu sen zevkle okursun, çünkü senin işin yada hobin bu, bilgi sahibi olmak istediğin konu bu.

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)

KralKim adlı üyeden alıntı

Sumatra, zaten olayda makaleyi okunacak şekle sokmak, düz bir metni kimse okumaz, ama benim sitemde en çok okunan makaleler en uzun makaleler, hem site içinde böyle hemde arama motorları nezdinde.

Zaten bu tür makaleler özel ilgi alanına hitap ediyor, örneğin seo ile ilgilisin ve seo ile ilgili çok değerli bir makale var, grafik ve resimlerle süslenmiş, gerekli yerleri bold yapılmış, bunu sen zevkle okursun, çünkü senin işin yada hobin bu, bilgi sahibi olmak istediğin konu bu.

Hocam doğrudur ama genel yapı itibarı ile milyonlarca hit alan sitelere bakın onların yazıları +1000 kelime değil,yani insanlar biraz sade ve anlaşılabilir olmasından yana.

wmaraci
wmaraci

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
ben hiç o kadar kelime yazacak konu bulamadım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al