Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Footer'dan verilen linkler arama motorları tarafından genellikle link satışı olarak algılanıyor. Bu yüzden link çıkışını az tutmakta her zaman fayda vardır. Eğer link çıkışı yapacaksanız da yaptığınız link çıkışları sitenizle alakalı olmasına dikkat edin. Mesela kişisel bir blogdan kişisel bir bloga link vermek link satışı olarak değilde tavsiye bağlantı olarak algılanır.
Detayları forumumuzdaki seo uzmanları verecektir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
nadlog
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Stratejisti
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üstad, ne kadar az link çıkışı olursa o kadar faydanıza olur. Ancak şunuda unutmamak lazım; Hayatta sosyal insanlar daha ön plandadır. Link çıkışı vereceğiniz siteler yüksek kaliteli olursa ve sayısı belli bir oranda olursa bu size zarar değil fayda getirir. Ama mesela sizin sitenizden "Duşakabin" gibi bir kelimeye link çıkışı oluyorsa bu tabi ki tuhaf algılanacaktır. Mesele olaya doğal olarak bakabilmekte;)
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben en fazla 5-6 arası düşünüyorum. Fazla sayıda dışarı link tutmuyorum şu anda... Faydalıysa faydasını da gördüğümü zannetmiyorum :)
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Dışarıya link her zaman açık pencereden dışarıya bağırmak gibi gelmiştir bana, alakasız bir örnekleme olduysa affola, ama kimse hoş karşılamaz :))
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com