Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ekleyeceğiniz kategoriye bağlı olarak değişiyor durum. Benim toplam 7 adet sitemin dmoz kaydı var ama bir farkını göremedim daha malesef.
Dmoz, eskiden çok işe yarıyordu artık google önemsemiyor sanırım. Başka sitelerden aldığım nofollow linkler bile daha çok işe yarıyor gibi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Zen adlı üyeden alıntı
Ekleyeceğiniz kategoriye bağlı olarak değişiyor durum. Benim toplam 7 adet sitemin dmoz kaydı var ama bir farkını göremedim daha malesef.
Dmoz, eskiden çok işe yarıyordu artık google önemsemiyor sanırım. Başka sitelerden aldığım nofollow linkler bile daha çok işe yarıyor gibi...
Aynen katılıyorum size eskiden çok önemli bir yeri vardı ama artık tınnayan yok dmozu birde rüşvet alıyorlarmış okuduguma göre az önce okudum onaylamak 150 tl nedir editörlerin işi siteleri incelip onaylar veya onaylamaz işin içine para girdiyse hiç bir site onaylanmaz heleki onlara rakip bir site ise hiç onaylamazlar :)
Tamamen saçmalamışlar.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Spama düşmemek mi? Yahu çok eskidendi o. Dmoz ne spamdan kurtarır, ne de spama düşmeyi engeller.
Günlük 3-5 hiti olan 1 yıllık bir site var elimde dmoz ve birkaç sözlük dışında linki yok. Son 3 aydır dmoz'da. Sitenin bazı içerikleri kopya fakat dmca cezası falan yok. Mecburen yarı kopya olmak zorunda bir site.
Kategorideki sitelerin birçoğunun dmoz kaydı yok. Tam aksine dmoz kayıtlı olanlar daha az hiti var :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
DMOZ editörün eline kalmişsin. 4 kere farklı süreçte başvurdum. Kabul etmediler.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım ve web master
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgili kategoriye editör olup kendi siteni eklemek daha kolay ;) olmuyorsa uğraşma hocam arkadaşların dediği gibi artık çok da önemi yok ama olursa da hayır denilmez :)