-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteyi satmış olarak bulunmaktayım. Bu hesap üzerinden klavyematik.net reklam vb satışları yapılmayacaktır.
http://www.klavyematik.net/ - Pagerank 3
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Mesajım bulunsun, takipteyim.
jeaner
Zenginlik Zor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
webmaster'dan sitenize gelen bağlantıları indirin ve bağlantıları txt dosyası şeklinde kaydederek bağlantıları iptal edin. Daha sonra yeniden değerlendirme isteğinde bulunun. Ben bu şekilde spam işlemini kaldırmıştım. Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
jeaner adlı üyeden alıntı
webmaster'dan sitenize gelen bağlantıları indirin ve bağlantıları txt dosyası şeklinde kaydederek bağlantıları iptal edin. Daha sonra yeniden değerlendirme isteğinde bulunun. Ben bu şekilde spam işlemini kaldırmıştım. Geçmiş olsun.
Arkadaşın dediği gibi tüm işlemleri uygulayıp ve tekrar değenlendirme isteği yolladım. Olumlu veya olumsuz değerlendirmeyi burada paylaşıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mali işler
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam geçmiş olsun.
Vallahi bende bir sitem için o kadar emek ve para harcadım bu yazıyı okuyunca geri vites yaptım tırstım yemin ediyorum.
inş düzelir hocam. :(
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Webmaster tools hesabınıza baglantı kurarak sitenize gelen yabancı/bilinmeyen link yapısını indirerek metin belgesi içerisinde tekrar'dan kontrol ederek yeniden yükleme işlemi gerçekleştiriniz. Bu işlem sonrasında ise;
Disallow *@parent iptal ederek google yönetici/mühendislerine bunu iletiniz. En son yapmanız gereken işlem ise yeniden değerlendirme isteğinde bulunarak bu işlemi google inc çalışanlarına ileterek işlemi sonlandırınız. En sonunda ise sitenizi yeniden google gibi getir sekmesi altından güncel işlem olacak şekilde tamamlayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hdizle adlı üyeden alıntı
Hocam geçmiş olsun.
Vallahi bende bir sitem için o kadar emek ve para harcadım bu yazıyı okuyunca geri vites yaptım tırstım yemin ediyorum.
inş düzelir hocam. :(
hocam bu siteyi açalı 6-7 ay oldu. Kimine göre az bir süre de olsa benim için uzun bir süre baya bir emek verdim diyebilirim.
khazadum adlı üyeden alıntı
Webmaster tools hesabınıza baglantı kurarak sitenize gelen yabancı/bilinmeyen link yapısını indirerek metin belgesi içerisinde tekrar'dan kontrol ederek yeniden yükleme işlemi gerçekleştiriniz. Bu işlem sonrasında ise;
Disallow *@parent iptal ederek google yönetici/mühendislerine bunu iletiniz. En son yapmanız gereken işlem ise yeniden değerlendirme isteğinde bulunarak bu işlemi google inc çalışanlarına ileterek işlemi sonlandırınız. En sonunda ise sitenizi yeniden google gibi getir sekmesi altından güncel işlem olacak şekilde tamamlayınız.
Yukarıdaki arkadaşın dediklerini uyguladım, olumsuz sonuç alırsam sizinkileride denicem sık sık değişiklik kötüye sonuç açabilir
Ek Olarak:
jeaner adlı üyeden alıntı
arkadaşın söylediklerini uygulayıp size bildirmiştim, an itibari ile manuel spamlama işlemi kalkmıştır, bilginize.