hsn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
mertcan kardeşim mesajı için teşekkür ederim ancak ingilizce olduğu için pek anlamadım desem yalan olmaz senin bu konuda bir bilgin varmıdır.
Ek Olarak: yanılmıyorsam ssl sertifikasının öneminden vede insanlara güven verdiğinden https olarak hizmet vermeniz daha akıllıca mantıklı felan demek istiyor ama benim durumumla alakası yok.
hsn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben şimdi cevap aldım hosting firmamdan cpanelle alakalı bir durum olduğunu özel ip almam gerektiğini söylediler.yoladıkları mesaj aşağıda
"Sizin yapmış olduğunuz bir hata değil Hasan Bey, cPanel paylaşımlı ip adresinde bu tarz bir sorun oluşuyor panel kaynaklı," o yüzden özel ipi alırsanız bu sorun ortadan kalakcaktır. denildi güveniyorumda hosting firmama
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
evet sunucusal bir durum, daha önce ssl kurmuşsunuz ve sunucunun ip sini kullandırmışsınız muhtemelen. Özel ip ile kurulduğunda ister ssl ile ister ssl siz (ssl kurmazsanız eğer) devam edebilirsiniz.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
hsn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Evet arkadaşlar sizlerinden başına böyle birşey gelmemesi için özel ip alın kafa rahat olsun mesaj yazan iki arkadaşımada yürekten teşekkür ederim.
Ek Olarak: Hosting firmam her site için ayrı ayrı özel ipi almam gerektiğini söyledi o yüzden alamadım sorunu çözümü için
cliaweb arkaşımla görüşüyorum işallah yardımcı olucaktır bende burda paylaşıyor olucam