Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, genelde içerik hazırlarken başlıkların direkt aranma hacmi olan kelimeler olması gerektiği söylenip duruyor. Yani anahtar kelimenin başlıkla eşleşmesi durumu.
Peki eşsiz başlıklar SEO da nasıl bir etki bırakıyor? İçinde anahtar kelime olmasına rağmen tam olarak eşleşmeyen başlıklar Google da üst sıralara çıkabilir mi?
Biliyoruz ki Google "farklı ve özgün olmayı" sürekli vurguluyor. Bunu başlıklar için de söylemek mümkün mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle ki bildiğim kadarıyla söyliyeyim,
İçerik olarak farklı ve özgün olmak tabiki de şart fakat keywords bakımından olumlu bir etki yaratıcağını sanmıyorum çünkü keywordler zaten insanların genelde bir şey ararken kullandığı kelimeler oluyo bu keywordlerin özgün olması yani daha az insanın ulaşmasına yol açacağını düşünüyorum.
Tabi bu kelimelerin ne olduğuna da bağlı biraz araştırılması lazım. Tabi ki daha az rekabet olucaktır fakat dediğim gibi acaba o kelimleer kaç aranma alıyor bu da çok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kelimelerin Aranma hacmine bağlı olarak değişebilir bu durum. Ama ben uzun zamandır ( yıllardır ) eşsiz başlık konusuna hiç önem göstermiyorum. Fakat yine de rakiplerimden üst sıralarda yer alıyorum. Google özgün içeriğe ve içerikte anahtar kelime kullanımına çok önem veriyor. İç Seo yapıldıktan sonra ana başlık makale içerisinde geçse bile rakiplerinizden daha iyi konumlarda yer alabilirsiniz.