-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba arkadaşlar, şimdi yeni bir e-ticaret sitesi açıyoruz ve siteye baya masraf ettik iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Seo analizinde %88 çıkıyor ancak daha fazla yapmam gereken nelerdir? nerelere link vermeliyim nerelere reklam vermeliyim nasıl bir çalışma yapmalıyım fikirlerinizi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim site daha yapım aşamasında bir dükkan için kuruluyor.
adres: www.enucuzburda.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Öncelikle tasarımınızı şahsen beğendim. Tebrik ederim, ellerinize sağlık.
Sorunuza gelecek olursak ben yeni bir e-ticaret sitesinin site içi SEO kısmında önceliğinin kategori, marka açıklama ve title alanlarından başlaması taraftarıyım. Sonrasında ise ürün içeriği aynı şekilde SEO kurallarına uygun şekilde girilmeli.
Tüm bunlara ek olarak sosyal medya çalışmalarına hız vermenizi ve muhakkak ama muhakakk reklam bütçesi ayırmanızı tavsiye ederim.
Görüşmek dileğiyle
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Siteniz için başlangıç olarak çok bir çalışma yapmanıza gerek yok, hele ki backlinklerden vs. uzak durun. Yeni arama motoru güncellemelerinin geldiği bu dönemde çok zararlı çıkabilirsiniz.
Sosyal medyayı, facebook, g+ vb yerleri etkin olarak kullanın, açtığınız ürünlere özgün içerikler eklemeye çalışın, özellikle stoklu halde bulundurduğunuz ürünler için, hedefiniz olan yeni ürünler için şimdiden paravan bloglar açın ilerleyen aylarda kullanmak üzere.
2-3 ay sonra backlink almaya yavaştan başlarsınız, bu süre zarfında yapmanız gereken en doğru şey, düzenli ve özgün bir içerik ile ürün eklemek, sosyal medyayı kullanmak olacaktır.
Dizinleri vb. tanıtım yerlerini de kullanabilirsiniz, 2-3 aya kadar site içi seo optimizasyonunuzu da tabi ki yapmanız gerekiyor.