-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Arkadaşlar wordpress kullanıyorum, bugün aklıma geldi danışmak istedim. İnternette biraz araştırdım net birşey yok, bazıları arama motorlarına duplicate yani kopya içerik gibi göründüğünü söylüyor.
Acaba etiket bulutu seo'ya zararlı mı ?
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır ilgisi yok , zararı yok ama siteni yavaşlatır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır yok ama canoncial url denen bişey var onla ilgili eklentiler var onu kurabilirsin...
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Anasayfada etiketlerin olması gereksiz bir ayrıntı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Seo'dan pek anlamam ama etiket bulutu denen şeyin görüntü kirliliğinden başka hiçbirşeye yaramayacağı düşüncesindeyim. Etiketlerin olduğu linkler, zaten sitemap'te var, bir de sitede kullanıcılara göstermek gereksiz bence.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bir süre önce danıştığım bir SEO uzmanı; yeni açılan sitelerde bulunması zararlı demişti.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de etiketlerin kopya içerik olarak göründüğünü savunanlardanım. Bu tabiki benim düşüncem. 2500 sayfa yazı da kullandığım etiket sayısı 10 geçmez. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti etiket eklemediğim yazıların google arama sonuçlarında daha iyi yerlerde olduğunu gördüm. Benim için etiketler görüntü kirliliğinden başka bir şey değil
Etiket bulutunun da siteye hiçbir faydası yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni açılan sitelerde SEO açısında zararlı olabilir. Site içi link yapısında alakalı alakasız bir sürü kelimenin linklenmesine sebep olabilir çünkü. Ayrıca bazen etiket sayfası ait olduğu içerikten önde çıkabiliyor aramalarda. ör: başlık -> "elma şekeri hakkında bilgiler", etiket -> "elma şekeri", google "elma şekeri" arama sonuçlarında atıyorum 13.sıra "elma şekeri" etiketi yazıları sayfası, 17.sıra "elma şekeri hakkında bilgiler".
Bu sorunun doğru yanıtı nedir bilemiyorum ama deneyimlerime dayanarak etiketleme çok elzem değil. Hiç etiketleme yapmadığım halde Google'da başarılı sonuçlar elde edebildiğim sitem mevcut. Çok takmıyorum kısaca etiket olayını.
Ama kullanıcı memnuniyeti olarak veya işlevsellik anlamında güzel bir örnek site verebilirim. cutestpaw.com sitesini inceleyebilirsiniz.