lostyazilim
tr.link

Exclusive Creatives olarak SEO sorularınızı cevaplıyoruz (ücretsiz)

223 Mesajlar 29.504 Okunma
acebozum
tr.link

ozhanaydin ozhanaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik Servis ve Güvenlik Sistemleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Bir soru da ben sormak isterim.
Alan adımı google’da aratınca sayfam 1.sayfanın sonunda veya 2-3. Sayfalarda çıkıyor.
Reklam yapmış gibi olmak istemiyorum.
Alan adım: silivriguvenlik.com
Google’da silivri güvenlik yazıyorum fakat ilk sırada çıkamıyorum. Ne yapmam lazım?
Şimdiden teşekkürler
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
ozhanaydin sitenizde 9 tane boş h1 etiketi var hocam. 1 tane h1 etiketi yapıp içerisine Silivri Güvenlik yazarsanız rahatlıkla 5-6. sıralara atar sizi. 10.sıradasınız bu arada bende. Lokasyon bazlı değişimler olabilir. Sitenizde ki iconlarda da hata var sanırım çekemiyor. https://www.silivriguvenlik.com/proje-- bu tarz boş sayfaları da ya indexe kapatın yada doldurun bu sayfaları.
ozhanaydin

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

ozhanaydin ozhanaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik Servis ve Güvenlik Sistemleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Bipixel adlı üyeden alıntı

ozhanaydin sitenizde 9 tane boş h1 etiketi var hocam. 1 tane h1 etiketi yapıp içerisine Silivri Güvenlik yazarsanız rahatlıkla 5-6. sıralara atar sizi. 10.sıradasınız bu arada bende. Lokasyon bazlı değişimler olabilir. Sitenizde ki iconlarda da hata var sanırım çekemiyor. https://www.silivriguvenlik.com/proje-- bu tarz boş sayfaları da ya indexe kapatın yada doldurun bu sayfaları.

Teşekkür ederim bu h1 etiket olayını bir kişiden daha duymuştum. Yani bir kişi daha önermişti. Fakat nerde kullanmam gerektiğini çözemedim.
Anasayfa kocaman bir silivri güvenlik yazısı saçma durur diye yapamadım. Sitemde yer alan hizmetlerimiz kısmında makale tarzında yazılar var. Burda kullansam etkisi olur mu?
Bir sorum daha olacak. 9 tane boş h1 etiketi nelermiş. Onu nasıl öğrenebilirim. Yada onlar için nasıl bir düzenleme yapmam gerekir

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al