-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
aluminyum kepenk panjur
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok yerde facebook sayfasının seoya etkisini okumuştum. Bende yemedim içmedim cocuk gibi ilgilendim. Sonuçta 1100 beğenme ve yüzlerce ulaşım onlarca etkileşime ulaştım. Ama sitemin sıralamasında tık bile yok. Benmi bişeyi yanlış yapıyorum yoksa seoya direk etkisi yokmu bu facebook sayfasının?
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medyanın hite faydası olur. Sosyal medyadaki linkler nofollow olduğu için seoya etki etmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal medyadan gelen hitler sitenin sosyal bir sayfa olduğunu gösterir. Yani web dünyasında insanlarla etkileşim içinde olmaktır sosyal medya.
Sosyal medya sadece hit için değil seo içinde kullanılır.
uzayperformans.com
ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Facebook dan iyi seo etkisi mi olur ? 1000 kişi senin bağlantını paylaşdı diyelim. Her birinin ortalama 100 arkadaşı olsa 100 bin kişinin senin site adresini öğrenmesi şansını yakalarsın. Nerde tanıtıcaksın başka 100 bin kişiye siteni ? Seo yu yanlış anlamayın seo demek sadece sitenin alexada yükselmesi veya googlede yükselmesi demek değil. Genel anlamda popülerite yakalamak demektir. Buda en iyi şekilde Twitter ve Facebook da olur. Şuan piyasada sonradan parlayan bionluk,onedio gibi sitelerin hepsi sosyal medya etkisiyle oldu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO, search engine optimization, yani arama motoru optimizasyonu.
Sosyal medya site hiti, tanınırlığı ve bilinirliliği için en yegane yer tamam ama seoya etkisiğ yok arkadaşlar. Seo dediğiniz bellidir arama motorları için optimizasyon. Arama motorlarında ilk sıralarda çıkmaya çalışmak.