-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Matematik mühendisiyim, büyük bir bankanın IT departmanında yazılımcı olarak çalışıyorum.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevap verebilecek kimse yok mu bu konu hakkında?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba hocam yonlendirmen işe yararmı açıkcası bilmiyorum ama şunu tecrübe edindim. firmam için 4 adet domainim vardı varklı anahtar kelimelerde fakat sadece ana domainim indexlendiği için diğerleri yalan olmuştu ve o kelimelerde yükselememiştim seo cçalıştım oyle yukselttim. bence direkt yönlendirmek yerine başka şekillerde birbirine bağlaman daha iyi olur gibime geliyor. biraz karışık anlattım ama direkt yönlendirme işe yaramadı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Biyolog
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
direk yönlendirme işe yaramaz copy paste bile olsa içerik ekleyin ve içeriklerden dogal yönlendirme yapın
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ana domaindeki yazdıklarının, sonuna ve başına 2 şer paragraf at, kopyaladığın metni " " işaretleri arasında yaz, sonuna kaynak: resim kaynağı: linkleri ekle diğer sitelerinde yayınla. yalnız hepsini aynı günde yapma, 1-2 gün arayla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Eğitim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yönlendirmenin faydası da zararı da olmaz. Fakat ben siteme başka bir domain alıp park etmiştim. Park ettğim domain kısa sürede siteme 35k bağlantı vermiş gözüktü. Ardından sitem spama girdi. Daha sonra parkı kaldırdım ve spam kalktı...