wmaraci reklam
lidertakipci

Film Sitesi Hitlendirme

10 Mesajlar 1.808 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

XperiaTR XperiaTR SEO Uzmanı| Hitlendir.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba değerli Hitlendir.com okuyucuları bu gün sizlere Film Sitesi Hitlendirme konusu ile ilgili bilgi ve taktiklerden bahsedeceğiz..

Film Siteleri oldukça rekabeti olan bir sektördür google aramalarında binlerce film sitelerini görebilirsiniz.Genelde reklam üzerinden gelir elde etmek isteyen kişiler film sitelerine yönelirler hal böyle oluncada gün geçtikçe film site sayısı artmakta.Google’de binlerce film sitesi olmasına rağmen Seo konusunda başarılı denilecek film site sayısı iki elin parmaklarını geçmez işte bu gün sizlere başarılı bir film sitesi nasıl yapılır bu konu hakkında bilgi vereceğiz..

Film Sitesi açacağınız zaman ilk olarak domaini yani alan adınızı iyi seçmelisiniz içinde film veya izle kelimesi olan domainler almaya özen gösterin eğer bulamıyorsanız örnek (filmizlefullhdtekparça720p.com) bu tarz içinde illa hd,720p,full kelimeleri geçmesi yerine xfilmizle.com, xizle.com, xfilm.com veya x.com gibi yaratıcı ve farklı domainler almanız markalaşma adına size çok büyük bir + sağlayacaktır..Domain seçerken akılda kalıcı olmasına ve mümkün olduğunca kısa olmasına dikkat ediniz..

Film sitesinde kullandığınız temada çok önemlidir tema öncelikle Seo uyumlu olarak html5 kodlamasıyla yazılmış ve göze hitap eden ziyaretçiyi sıkmayacak şekilde aradığını kolayca bulabilecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır..

Domain ve Temayı hallettiniz sıra geldi hostinge başlangıç olarak bir film sitesi host ile rahatça yayına devam edebilir ve hosting firması olarak sakın ucuz olsun diye adı olmayan firma çakmaları ile çalışmayın önerimiz Natro gibi isim yapmış başarısını ve kimliğini kanıtlamış firmalardır..Natro’nun kurumsal paketinde ki hosting ile 10k ya kadar sorunsuzca film sitenizi barındırabilirsiniz hitiniz arttığında ise bir vps vds veya sunucu ile yolunuza devam edeceksiniz..Vps ve Sunucuları Natro tarzı firmalardan almak bütçenizi sıkıntıya sokabilir bu yüzden *** tarzı webmaster forumlarında ki VPS HOSTİNG konuları altında daha uygun fiyatlı güvenilir firmalar ile vps veya sunucu ihtiyacınızı giderebilirsiniz..

Herşeyi hallettiniz sıra geldi sitenin İç ve Dış optimizasyonuna..Seo’da en önemli etkenlerden biriside site içi ve dışı optimizasyondur film sitenizi açtıktan sonra All İn One Seo Pack eklentisi kurarak öncelikle site içi optimizasyonunuzu yapacaksınız.

Site İçi Optimizasyonda

Site Başlığı – Açıklaması ve Anahtar kelimelerini Özgün ve Uygun biçimde düzenleyeceksiniz.
Sitenizde ki Hataları düzelteceksiniz.
Sitenizde ki Resimleri Optimize edeceksiniz.
Site Haritalarınızı Oluşturacaksınız.(Google ve Yandex’e göndermeyi unutmayın.)
Gerekli Eklentileri kuracak ve ayarlamaları yapacaksınız.(Eklentileri belirttik)

Site Dışı Optimizasyonda

Sitenizi Forumlarda Tanıtacaksınız.
Sitenize Paravan Bloglar Açacaksınız.
Backlink - Seo Çalışmaları Yaptıracaksınız.
Video Backlink Yapacaksınız.
Film Sitelerinden Link Alacaksınız..
Tanıtım Yazıları Alacaksınız..

Hedef kelimede yükselmek için Tanıtım yazıları Alıp PR’li sitelerden Link alacaksınız yalnız link alırken dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta vardır..Kendi içeriğinize uygun yani film sitelerinden link alacaksınız bir film siteniz var ve siz gidip XYZ siteden link alırsanız bu size fayda değil zarar getirir bunu unutmayın sadece kendi içeriğiniz ile alakalı sitelerden link alacaksınız..

*Sitenize Film eklerken dikkat etmeniz gereken ilk konu Her filme aynı başlığı girmemenizdir Örnek ile anlatacak olursak;

Çılgın Hırsız 2 izle
World War Z Türkçe Dublaj izle
İron Man 3 Full HD 720p izle
The Wolwerine HD 720p Türkçe Dublaj izle
Riddick Türkçe Dublaj Tek Parça izle

Yukarıda belirttiğimiz gibi her filme farklı başlıklar girmeniz siteniz için önemlidir.Böylece filmleriniz sıralamada yükselir çünkü google özgünlüğü sever ayrıca her filmde aynı başlıklar kullanmanız sitenizi Spam’e sokabilir..

Sitenize Film eklerken sitenizde görünen başlığa her zaman türkçe adını girin ancak alt kısımdaki All İn One Seo Pack Title’sine Yabancı ismi ile ünlü filmleri hem türkçe hem yabancı ismi ile ekleyin

Örnek olarak:Demir Adam 3 İron Man 3 İzle | Dünya Savaşı Z World War Z izle – Felekten Bir Gece The Hangover izle gibi..

Kendinize Günlük bir film ekleme sınırı koyun ve günde en az o sınır kadar film ekleyin size önerim günde 8 Film eklemeniz ancak filmleri peş peşe eklemeyin 30′ar dk arayla 3 film ekleyip 2 saat ara verin daha sonra 8 film ekleyene kadar bu şekilde film ekleyin..

Film Ekleme Sayısını ve zamanlamayı kendinize görede ayarlayabilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken kısım bir gün 8 film ekleyip diğer gün 15 diğer gün 2 film eklerseniz sitenizin gooogle’deki değeri düşer sıralamalarda gerilersiniz ve hit kaybı yaşarsınız.Hergün aynı çizgide film eklemeye özen gösterin.
Her gün 1-2 eksik veya fazla olacak şekilde belirlediğiniz rakamlarda filmler ekleyerek sitenizi güncel tutun google böylelikle sitenizi sevecek ve üst sıralara taşıyacaktır.

Filmleri Sadece el ile ekleyin kesinlikle bot kullanmayın ve Konunuz asla bir siteden alıntı olmasın tamamiyle sizin yazdığınız bir konu olsun bu şekilde film eklediğinizde filmlerin bir süre sonra 1.sayfaya çıktığını göreceksiniz..

Filmleri ekledikten sonra sizin için açtığımız Paravan Bloglarda sitenizin adresi ile filmlerinizi paylaşırsanız hem sitenize daha fazla hit kazandırır hemde filmlerizi googlede yükeltmiş olursunuz..

Sitenize eklediğiniz filmleri öncelikle en çok hit alınan fimleri sık sık kontrol ediniz..Google sitelere sıralama verirken şuna dikkat eder.A Sitesinde A Filminde ziyaretçiler 60 dakika zaman geçirmiş B Sitesinde Aynı filmde 10 Dakika zaman geçirmiş google bunu farkettiğinde ziyaretcilerin aradığı içeriğin A Sitesinde olduğununa karar verir ve A siteis B ve benzeri tüm sitelerin üzerine çıkar.
Burda anlamanız gereken şudur google sitenizde geçirilen zamana göre sıralama vermektedir bu yüzden sitenizde çalışmayan film olmamasına dikkat edin Sitenizden hemen çıkma oranı ne kadar az ise sıralamalarda o kadar çok farkını görürsünüz..

*Sitenize eklemek için En çok izlenen filmleri şu adresten http://www.lebleb.com/bestMovies.php?list=tr&year=2013 inceleyebilir ve sitenize ekleyebilirsiniz..

*Ayrıca en çok gişe yapmış filmleride sitenize ekleyeceğiniz film listesinde öncelik vermeniz yararınıza olur.İnsanlar bu listelerden film seçerek izlemektedirler..

Bu linkten görebilirsiniz:http://www.sinematurk.com/gise/gelmis-gecmis/

Kısa Sürede İndex Almak İçin Yapmanız Gereken işlem;

Google Webmaster araçlarına giriş yaptıktan sonra, şu linke tıklayın: https://www.google.com/webmasters/tools/googlebot-fetch?hl=tr&siteUrl=http://siteadresiniz.com/

Siteniz İçin Gerekli Eklentiler (WordPress içindir)

-SmushIt (Resimleri optimize etmeniz içindir)
-Ping Optimizer (Güncel Ping Servislerini ekleyin)
-Mobile Sitemap
-SEO Friendly Images (Resimlerden hit almanız içindir)
-External Links (Sitenizdeki gereksiz link çıkışlarını önler.)
-Video Sitemap (Videolardan hit almanız içindir.)
-External Links ( Gereksiz link çıkışını engeller)
-SuperCache (Sitenizin Performansını Artırır)

Film Sitesi Hitlendirme konulu makalemizin sonuna geldik dediklerimizi harfiyen uygularsanız başarılı olacağınıza emin olabilirsiniz hepsi tarafımızca denenmiş bilgi ve taktiklerin oluşumu sonucu sizler için yazılmıştır..

Unutmayın Seo’da en önemli etken Özgün İçeriktir Filmlerinizi özgün olarak girerseniz başarıya ulaşacaksınız..

Bizi takip etmeye devam edin hergün yeni bilgi ve taktikler ile karşınızda bir tık ötenizde olacağız..

Hitlendir.com | Online Seo Danışmanınız

Kaynak http://hitlendir.com/film-sitesi-hitlendirme.html adresinden yeni seo bilgi ve taktiklerini okuyabilir bilgi sahibi olabilirsiniz..
 

 

www.hitlendir.com Online SEO Danışmanınız
wmaraci
reklam

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)
Konun tamamını yazılması zorunludur. Şahsen ben devamını asla sitede okumam.
 

 

XperiaTR XperiaTR SEO Uzmanı| Hitlendir.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

Cadde Media adlı üyeden alıntı

Konun tamamını yazılması zorunludur. Şahsen ben devamını aska sitede okumam. Report ediyorum.


Merhaba Amacım hem forum üzerinden bilgi vermek hemde yeni projemiz olam Hitlendir.Com u tanıtmaktır çünkü site üzerinden bir çok bilgi birikimi sonucunda elde ettiğimiz taktikleri paylaşacağız hak verirsiniz ki sitede ki her konuyu wmaracinda açamayız herkesin bilgi ve taktiklerden faydalanması adına bu sekilde bir paylasım yaptım.
 

 

www.hitlendir.com Online SEO Danışmanınız

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)

XperiaTR adlı üyeden alıntı

Merhaba Amacım hem forum üzerinden bilgi vermek hemde yeni projemiz olam Hitlendir.Com u tanıtmaktır çünkü site üzerinden bir çok bilgi birikimi sonucunda elde ettiğimiz taktikleri paylaşacağız hak verirsiniz ki sitede ki her konuyu wmaracinda açamayız herkesin bilgi ve taktiklerden faydalanması adına bu sekilde bir paylasım yaptım.


Bunun için ayrı bir forum var. Lütfen forum kurallarını iyi oku. Burası reklam yeri değildir. Şahsen ben kaynak diye belirtilen link lere tıklıyorum. Bende daha çok ilgi uyandırıyor daha başka ne bulurum diye.
 

 

wmaraci
wmaraci

XperiaTR XperiaTR SEO Uzmanı| Hitlendir.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

Cadde Media adlı üyeden alıntı

Bunun için ayrı bir forum var. Lütfen forum kurallarını iyi oku. Burası reklam yeri değildir.


Amacım bilgi vermek hocam reklam yapmak değildir.
sensiz001 servertrakya

kişi bu mesajı beğendi.

www.hitlendir.com Online SEO Danışmanınız

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)

XperiaTR adlı üyeden alıntı

Amacım bilgi vermek hocam reklam yapmak değildir.


Bilgi verecek iseniz lütfen tamamını yazın bilgilenelim. Sonuna da kaynak bildirin.
 

 

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam konunuzu okuyup yorum yaptım güzel yazı teşekkürler
 

 

Kişisel Blog: www.onurr.org

XperiaTR XperiaTR SEO Uzmanı| Hitlendir.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 5, (%100)

onur33 adlı üyeden alıntı

Hocam konunuzu okuyup yorum yaptım güzel yazı teşekkürler


Rica ederim hocam.
 

 

www.hitlendir.com Online SEO Danışmanınız

MtnOzd MtnOzd RIS / PACS Yöneticisi Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ris PACS Admin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 24 / 78
  • Ticaret 19, (%100)
Cadde Media arkadaşa katılıyorum. Forum kuralları çok net ve kesindir.

Buyrun ilgili madde;

13- Forumda bir konu paylaşırken, içeriğin bir kısmını yazıp link vermek yasaktır. Ancak içeriğin tamamını yazıp kaynak olarak link verebilirsiniz.

Bu mesajında da amacın çok açık belli oluyor;

XperiaTR adlı üyeden alıntı

Merhaba Amacım hem forum üzerinden bilgi vermek hemde yeni projemiz olam Hitlendir.Com u tanıtmaktır çünkü site üzerinden bir çok bilgi birikimi sonucunda elde ettiğimiz taktikleri paylaşacağız hak verirsiniz ki sitede ki her konuyu wmaracinda açamayız herkesin bilgi ve taktiklerden faydalanması adına bu sekilde bir paylasım yaptım.


Bu da forum kurallarınca yasak.

11- Kendi sitesinin reklamını yapacak şekilde, hit veya backlink almak amaçlı mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Tespit edildiği taktirde süreli uzaklaştırma cezası uygulanır.
Pasa

kişi bu mesajı beğendi.

XperiaTR XperiaTR SEO Uzmanı| Hitlendir.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 5, (%100)
Konu kurallara göre düzenlenmiştir.
 

 

www.hitlendir.com Online SEO Danışmanınız
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al