-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Merhabalar,
Büyük bir haber sitesinden 20.000.000 Milyon footer backlink aldım bugün 6. gün. Faydasını ne zaman görürüm? bu backlink için aylık 2000 TL ödeme yapıyorum. Şayet 1 ay içinde fayda görebilir miyim? Footer backlink dilediğim süreye kadar aylık yükseltebilirim lakin 6. gün olmasına rağmen şuan bi fayda görmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
erkek giyim
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
kolay gelsin kardeşim. hayırlı forumlar sabır bu işin en büyük olayı zaten. bekleyeceksin büyük bir haber sitesini merak etmedim değil. aylık 2000 tl oraya yatırım yapman bence gereksiz olmuş üstelik kalıcı bişeyde değil sm backlink yada blog link gibide değil. ne bileyim ben olsam güzel bir tanıtım alırdım. çok olmuış yani.
etkisine gelince 6 gün kısa bir süre 15 ila 45 gün
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 0000 0000 biraz fazla değilmi? bana göre her zaman 1 sağlam backlink olsun binlercesinden daha iyidir ayrıca çok para vermiş olduğunuz rakam gereksiz ve garantisi olmayan bir iş
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
footer backlink alımı yaptığınız zaman zaman için de o sitenin tüm sayfalarından almış oluyorsunuz daha önce bende deneme yaptım lakin fayda göremedim. size tafsiyem ken di sökterünüzden tanıtım yazısı almanız çok fayda sağlıyacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu 2 milyon backlink kaldırılınca ne olacak onu düşünmedin mi :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
berkaycatak 2 milyon değil, 20 milyon backlink hocam. Rakip siteler farklı sitelerden de ortalama o rakamdan footer baclink almış durumda. Sonuç ilk sayfalarda adamlar.
webobur Kaliteli sitelerden de dahil olmak üzere tanıtım yazıları alamktayım. Footer link aldığım site Türkiye'nin en aktif ve kaliteli sitelerinden birisi. Normal şartlarda bu siteden 1 adet tanıyım yazısı almak zaten 1500 TL rakam olarak zararda değil kardayım. Google kaliteli link seviyor bizde kaliteli bağlantı aldık sorun bu linklerin faydasını ne zaman görmekti. :) Google bi anda tüm sitelerden link dönüşü sağlamıyor zaten google botları tarama yaptıkça yapılan taramalardan geri dönüş alınıyor. Mesala o siteden geri dönen link sayısı 3,200 falan.
Not: Bu kadar link almak ve bu kadar yatırım yapma sebebim sitem aylık 3600 TL kazandırmaktadır. Sitem genel bir site. Tek site üzerinden şuan 5 adet Farklı konu yani 1 site içinden 5 farklı site mevcut eğer bu linkler geri sağlıklı şekilde geri dönüş sağlarsa En büyük haber sitelerinden bile daha dış linklerim olacaktır. Site içi seo'da sorunsuz. Fayda görürsem linklerin verdiğim ücretin kaç katını geri alacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Etkisini geç gösterir her backlink gibi ama bence gayet faydalı bir yatırım olmuş. Fiyatta uygun gibi geldi bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam kendim seo uzmanıyım ve googlenin guncellemelerine baktığımız zaman artık günümüzde yüksek hitli sitelerden backlink pek etki göstermiyor. Bunda kesin eminim. Sektörle alakalı sitelerden footer backlink tavsiyesi veriyorum.