-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Az önce SEO konusunda okuduğum bir makalede tanıtım devrinin de yavaş yavaş tükendiğini belirtti. Devir sosyal medya devri maalesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Footer link eskiden idi. Şimdi konu içerisinde nofollow dahi bir link versen ve ziyaretçi sayısı 5-10 dahi olsa çok büyük etkisi oluyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki tamam sosyal medya da nasıl kullanacağız? ya da şöyle diyeyim 10k hit çekiyorum siteye gelen adam en az 5 dakka duruyor ama hiç bir kelimede site ilerlemiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
onedionun neredeyse tüm hiti sosyal medyadan geliyor. eğer bu ziyaretçiler grafiği yükseltmediyse onlarda sosyal medyadan vazgeçerdi. aktif ve milyon aboneli sayfalarda reklam en iyisi. en azından kullanıcı yorumlarını görürsün
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Footer backlink ile bir siteden 2000 adet link alıyorsun.Eğer direk sektörle ile alakalı bir web sitesi değilse footer back link almak saçma bence.Eğer aynı kategoride aynı anahtar kelimeleri kullanıyorsanız mantıklı olabilir almak.Sosyal medya oldukça önemli, okuduğum kadarıyla son güncellemeler ile tanıtım yazısının önemi en üst seviyelere gelmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu söylentiler benim işime çok yarıyor :)
Backlink ölmez. Google Algoritmaları backlink üzerine kuruludur ve matematiksel formüllerle oranlanıyor. Zaten yapılan algoritma güncellemelerine bakarsanız sıralamada neyin önemli oldugunu anlarsınız : )
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o zaman benim tespitlerime göre eskiden hitli ve aynı kategorideki bir siteden footer link alınca 15 günde etkisi anca görünüyordu ve etkili de oluyordu. şimdi ise ertesi günü olumsuz etkisi oluyor aynı durumdaki linkin. ben de hemne kaldırıyorum site yeniden düzeliyor. üç sitede uyguladım üçü de aynı tepkiyi vverdi. belki de footer backlinklerin etkisi devam ediyor ama başta olumsuz gibi yansıyıp sonradan olumluya dönüyor olabilir. çünkü ben uzun süre bekleyip görelim diymedim çünkü sitelerin ihiti iyice düşmeye başlamıştı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sektörel olarak hiç ilgisi bulunmayan 7k indexli sitemin footerdan link verdim diğer bir siteme, zorlu bir kelimede 3. sayfaya geldim. İlk 500 de yoktum, 4-5 günde geldim. 2 haftadır sabit duruyorum yerimde, yakında tekrar düşeceğimi sanıyorum çünkü alakasız bir siteden alınan kalitesiz sayılabilecek bir footer link.
Bir de aynı ip de bulunan iki sitem. Yani birinin ip adresi 20 ötekinin 21 ile bitiyor gerisi aynı.
Kaliteli doğru yerlerden alındığında çok güzel sonuçlar verebilir.