-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar ana domaini güçlü sayılabilecek bir blog var elimde.
Şimdi bu bloga bir forum açacağım fakat forum subdomain değil x.com/forum/ şeklinde dizin yapılı olacak.
Aklıma takılan şey şu örneğin foruma 500 post kastırırsam copy/paste olduğu için benim neredeyse full özgün olan ana sitem bu işten zarar görür mü?
Eğer zarar görecekse subdomain ile böyle bir işe girebilirim fakat bu da ana domainden güç almasını engelleyecek. Özellikle iyi SEO bilgisi olanların önerilerde bulunmasını bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir eğitim sitesinde bende senin dediğini yaptım. Çok pişman oldum. Güçlü bir blog siten varsa forum işine hiç girme. Sitene fayda sağlayacağını düşünmüyorum
ugly
öğrencilik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrencilik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bloguna forum açacaksan subdomain şeklinde açman daha iyi olur. Diğer türlü siteye zarar verir bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dizin şeklinde açarsan etkileyeceğini düşünüyorum. fakat subdomain şeklinde forum açarsan etkilemeyeceğini düşünüyorum. çünkü eğer subdomain etkileyecek olsaydı blogcu, blogspot ve tr.gg uzantılı sitelerle açılan bedava servis siteleri etkilenirdi diye düşünüyorum.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
/forum/ olarak direkt klasör şeklinde açarsan blogdaki adresler ile çok karışır. /forum/deneme.html forum konusudur /deneme.html blog konusudur yani çok kafa karıştırır onun yerine forum. şeklinde subdomain açmak daha mantıklı.
Eğerki blog domaini dediğin gibi güçlüyse ve ziyaretçisi yoğunsa hiç foruma girişmene gerek yok bence.
"...bir daha gel, gel samsundan..."