lostyazilim
tr.link

Free Seo desem ?

18 Mesajlar 2.320 Okunma
acebozum
tr.link

zangess zangess Ya Sev Ya Terket! Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webtasarim
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** i**
  • Mesajlar 1153
  • Beğeniler 339 / 275
  • Ticaret 13, (%100)
Tanıtım yada diğer backlink yöntemleri referans linklerdir. Sizce karşılıklı olduğunda doğal olur mu? a sitesi b ye referans olmuş, b de gidip a ya referans olmuş. Bak şu tesadüfe... Zaman kaybı uğraşmayın böyle şeylerle.

https://biyokimlik.com
wmaraci
reklam

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1337
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Arkadaşlar ukalalık gibi düşünmeyin lütfen lakin seo böyle birşey değil. Doğal olmayan şeylerin google a katkısı olmayacağı gibi, takibi zor ve taşıma su ile değirmen dönmez. 2010larda yaptık bu işleri bıraktık sonra. Düşen alexa değerleri de çok geçmeden eski yerine geri döndü.
zangess Guven02

kişi bu mesajı beğendi.

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
ben fikri beğendim. bir kaç kural koyularak işe başlanabilir. mesela:

1. sektör bazlı olmalı. "kadın-moda-sağlık" "teknoloji" "spor-haber" "eğitim" vb sektörler oluşturalım. katılımcılar watsapp üzerinden iletişimde bulunsun. mesela teknoloji sitesi olanlar ayrı bir watsap grubu oluşturacaklar. sağlık sitesi olanlar ayrı. bu iki grup birbirini eklemek zorunda değil.

2. atıyorum bir grupta 5 kişi var.

a-->b
a-->c
b-->c
b-->d
c-->d
c-->e
d-->e
d-->a
e-->a
e-->b

şeklinde lin çıkışları yapılabilir. 5 sitelik bir grupta 2 link çıkıp farklı sitelerden de 2 link alabiliyorsunuz.

3. bu sistem yeni kurulan ya da henüz tutmamış siteler arasında kullanılabilir. yoksa günlük 1k hiti olan siteden 10 hitli siteye link çıkışı yapmanın bir faydası yok. çeşitli sınırlamalar getirilmeli ve aynı seviye siteler katılmalı.

4. tüm linkler verildikten sonra grup dağılabilir.

ek: ben yokum. sadece fikri beğendim ve aklıma geldiğince yazdım. katılmak istemiyorum.
Guven02

kişi bu mesajı beğendi.

Guven02 Guven02 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Çelikhan tütünü Online sipariş
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 37 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar zaten diyelim a sitesi benim metni paylaştı ben b sitesinden değil c sitesinden paylaşacam tabiki onuda düşündüm . veya önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

wmaraci
wmaraci

Guven02 Guven02 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Çelikhan tütünü Online sipariş
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 37 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaş fikir süper bende 3 türden de site var

noop adlı üyeden alıntı

ben fikri beğendim. bir kaç kural koyularak işe başlanabilir. mesela:

1. sektör bazlı olmalı. "kadın-moda-sağlık" "teknoloji" "spor-haber" "eğitim" vb sektörler oluşturalım. katılımcılar watsapp üzerinden iletişimde bulunsun. mesela teknoloji sitesi olanlar ayrı bir watsap grubu oluşturacaklar. sağlık sitesi olanlar ayrı. bu iki grup birbirini eklemek zorunda değil.

2. atıyorum bir grupta 5 kişi var.

a-->b
a-->c
b-->c
b-->d
c-->d
c-->e
d-->e
d-->a
e-->a
e-->b

şeklinde lin çıkışları yapılabilir. 5 sitelik bir grupta 2 link çıkıp farklı sitelerden de 2 link alabiliyorsunuz.

3. bu sistem yeni kurulan ya da henüz tutmamış siteler arasında kullanılabilir. yoksa günlük 1k hiti olan siteden 10 hitli siteye link çıkışı yapmanın bir faydası yok. çeşitli sınırlamalar getirilmeli ve aynı seviye siteler katılmalı.

4. tüm linkler verildikten sonra grup dağılabilir.

ek: ben yokum. sadece fikri beğendim ve aklıma geldiğince yazdım. katılmak istemiyorum.

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)

Guven02 adlı üyeden alıntı

ciddenmi çok iyimiş bak valla öyle birşey de kurulabilir aslında tekrar webmasterler toplanır daha kolay olur iyi fikir ;) biz yapalımmı link paylaşımı ?

ben yazılan içerikleri beğenirsem (tabii ki karşılıklı) iki sitem ile girebilirim...

www.selcuksofta.com ve www.bihabermedya.com
Guven02

kişi bu mesajı beğendi.

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Ya işte bu tarz işlerde kendi grubundaki leri bulup onları link değişimine ikna etmek çok ama çok zor. Çünkü hemen karşısındakini rakip görüyor. Bu da olmaz. Rakip olarak görürsen bu işler olmaz. Ki aynı içeriklere sahip sitelerin birbirine link vermesi olabilir ama mesela teknoloji sitesinin islami siteye yada kişisel blog sitesine link vermesi ne kadar doğru olabilir bilmiyorum.
Katılmak isteyen olursa biz mesela şu anda bu forumda yorum dayanışması yapıyoruz. Katılmak isteyen olursa buyursun.
https://wmaraci.com/forum/dayanismalar/duzenli-yorum-dayanismasi-2017-uye-alimi-devam-ediyor-399363.html

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

WebAsmek WebAsmek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web / SEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 46 / 46
  • Ticaret 9, (%100)
Kopya İçerik?

Web Asmek - Creative Web Studio

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al