zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tanıtım yada diğer backlink yöntemleri referans linklerdir. Sizce karşılıklı olduğunda doğal olur mu? a sitesi b ye referans olmuş, b de gidip a ya referans olmuş. Bak şu tesadüfe... Zaman kaybı uğraşmayın böyle şeylerle.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Arkadaşlar ukalalık gibi düşünmeyin lütfen lakin seo böyle birşey değil. Doğal olmayan şeylerin google a katkısı olmayacağı gibi, takibi zor ve taşıma su ile değirmen dönmez. 2010larda yaptık bu işleri bıraktık sonra. Düşen alexa değerleri de çok geçmeden eski yerine geri döndü.
2 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben fikri beğendim. bir kaç kural koyularak işe başlanabilir. mesela:
1. sektör bazlı olmalı. "kadın-moda-sağlık" "teknoloji" "spor-haber" "eğitim" vb sektörler oluşturalım. katılımcılar watsapp üzerinden iletişimde bulunsun. mesela teknoloji sitesi olanlar ayrı bir watsap grubu oluşturacaklar. sağlık sitesi olanlar ayrı. bu iki grup birbirini eklemek zorunda değil.
2. atıyorum bir grupta 5 kişi var.
a-->b
a-->c
b-->c
b-->d
c-->d
c-->e
d-->e
d-->a
e-->a
e-->b
şeklinde lin çıkışları yapılabilir. 5 sitelik bir grupta 2 link çıkıp farklı sitelerden de 2 link alabiliyorsunuz.
3. bu sistem yeni kurulan ya da henüz tutmamış siteler arasında kullanılabilir. yoksa günlük 1k hiti olan siteden 10 hitli siteye link çıkışı yapmanın bir faydası yok. çeşitli sınırlamalar getirilmeli ve aynı seviye siteler katılmalı.
4. tüm linkler verildikten sonra grup dağılabilir.
ek: ben yokum. sadece fikri beğendim ve aklıma geldiğince yazdım. katılmak istemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Guven02
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Çelikhan tütünü Online sipariş
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar zaten diyelim a sitesi benim metni paylaştı ben b sitesinden değil c sitesinden paylaşacam tabiki onuda düşündüm . veya önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Guven02 adlı üyeden alıntı
ciddenmi çok iyimiş bak valla öyle birşey de kurulabilir aslında tekrar webmasterler toplanır daha kolay olur iyi fikir ;) biz yapalımmı link paylaşımı ?
ben yazılan içerikleri beğenirsem (tabii ki karşılıklı) iki sitem ile girebilirim...
www.selcuksofta.com ve
www.bihabermedya.com
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya işte bu tarz işlerde kendi grubundaki leri bulup onları link değişimine ikna etmek çok ama çok zor. Çünkü hemen karşısındakini rakip görüyor. Bu da olmaz. Rakip olarak görürsen bu işler olmaz. Ki aynı içeriklere sahip sitelerin birbirine link vermesi olabilir ama mesela teknoloji sitesinin islami siteye yada kişisel blog sitesine link vermesi ne kadar doğru olabilir bilmiyorum.
Katılmak isteyen olursa biz mesela şu anda bu forumda yorum dayanışması yapıyoruz. Katılmak isteyen olursa buyursun.
https://wmaraci.com/forum/dayanismalar/duzenli-yorum-dayanismasi-2017-uye-alimi-devam-ediyor-399363.html
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad