-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hayırlı cumalar arkadaşlar direk konuya giriyorum. kurumsal olan sitem gogle sıralamarında 5 sırada diğer xx sitesi ise daha üste bugun bir backlink analizi yapıyım dedim xx sitesinde doğru düzngün backlink bile yokken üst sırada ( nofollow link var ) bende ise nofollow link yok sorgulamada ben tanıtım yazısına para bayılmış biri olarak tanıtım yazılarının önemi yokmu şayet faydasını görmüyorum, nofollow link bu kadarmı değerli goglenin gözünde merak ettim açıkçası üst sıralara alıyor isteyene site linkide verebilirim. teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam tanıtım yazıları seo da çok önemli ama doğru ve kaliteli siteden alındığı taktirde. Diğer sitenin makale çalışması var mı yok mu hani bir bakmak lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://discord.gg/S6mByw8
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam bu son guncellemeden sonra bırseyler degısmıs gorunuyor google da aylardır 1 veya 2 de olan sıtelerım ya 2. sayfa ya 7-8. sıraya gerıledı anlam verebılmek mumkun degıl. Güncellikse guncellık, ozgunlukse ozgunluk, backlınkse backlınk ancak bu backlınk ısını artık pek umursamıyor galıba google tam backlınk calısması yaptırdım ertesı hafta sıteler gerıledı bısey anlamadım bu ısten bakalım zaman ne gosterecek
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Selamlar, SEO'da birçok kriter vardır. Meseleyi lütfen sadece tanıtım yazısı ya da başka herhangi bir kriterden ele almayınız. Backlink almakla ya da On Page SEO yapmakla SEO yapmış sayılmazsınız.
İyi forumlar : )
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Aslında her şey sizin lehinize görünüyor dışardan bakınca, en başta site yaşından şüphelenmiştim ama sizin siteniz daha yaşlı domain yaşına göre, peki hangi site daha önce kuruldu? Google'ın gözünde yaş önemli bir etken çünkü.
Ve daha önce Adwords çalışması yaptırmışsa eğer etkili olmuş olabilir.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Google şu son zamanlarda bana gore algoritma değişikliğine gitti ortalama bir kelimede backlink tanıtım yazısı ve bot atarak ilk sayfalara cikabiliyorken son güncelleme ile ilk 500 de olmayan iceriğim birden bire ilk sayfaya ilk sayfamdaki iceriğim ise 400. Sıralara uçtu google ın işine akıl sır ermiyor valla.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şöyle düşünüyom artık kendi backlink ağımı kurmaya karar verdim hiç gerek yok öyle backlink paketiymiş tanıtım yazısı para verip almakmış. biraz sıkacaksın dişini fedakarlık edicen sektörüne göre acıcaksın 3 4 tane site ana siteni desteklicen bunları kolay kolay hiç bir seocu backlink paketi satan elemanlar demez hepsi yolmanın peşinde minleti, adama bir soru soruyon adamın verdiği cevap şu kadar paraya destek veriyom resmen bir soru için para istiyor bazı seocular diyim artık.