-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de bu sorun var diye yazdığımda forumda beni taşladılar resmen (: Webmaster Tools'da bir sıkıntı var ve çözülmezse battık demektir :S
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şubat sonu ve Mart ayının ilk haftası yapılan güncelleme sonrası sorunlar bitmiyor bende. Alt yapı blogger. Canonical kullanmama rağmen m=0 uzantılı linkleri, robots.txt de yasakladığım halde etiket sayfalarını botlar indeksliyor. Makalelerin hem normal url hemde m=0 lı olarak indeks alması da Webmaster tools da yinelenen url, yinelenen meta açıklama şeklinde sorunlara yol açıyor. Ben trafiğin yüzde 60 ını kaybettim. Sonrasında biraz toparladım ama şuan yine yüzde 35-40 trafik kaybı var. En yüksek hit aldığım anahtar kelimeler 1 yıldır 1. sıradaydı ama şuan 8,9,10. sıralara kadar geriledi. 2018 bana hiç yaramadı.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
şimdi sevgili site sahipleri yada açmayı düşünenler youtube anlık index alırken benim sorum şu youtuber olmak zorundamıyım günlük 1 tl gibi bir kazanç + bu kadar zorlukla neden boğuşayım youtube ve google projelerine katkıda bulunmak ve zoraki duruma maruz bırakılmak aslında içerik bilgilendirme kalitesi yalanları yerine sadece bana kazandır bende yayımla içeriklerini mantığı bu sektörün tekelciliğidir sadece metin bazlı içerikleri youtube üzerinden nasıl paylaşacaksınız !!
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Son 2 gündür attıklarımı görmüyor eski içeriklerde sıram düşmedi ancak neden attıklarımı görmüyor anlamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu durumun blogger yada farklı bir CMS ile ilgisi yok. Çünkü WP, DLE, Blogger hepsinde de aktif sitelerim var. Kimi blogger sıkıntılı demiş fakat şuan paravan blogger sitem aslından hızlı index alıyor. He yeri geliyor bir hafta almadığı da oluyor. Bu tamamen googleden kaynaklı bir sıkıntı gibi görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google yeni search console aktif ettikten sonra yeni bir dizin algoritmasını da aktif etmiş oldu. Şubat ayında başlayan bu süreç halen devam etmekte ve bu yeni indexleme algoritması sorunlar yaratmakta bu sorunlardan başlıcası dizin kapsamı hataları. Bununla ilgili bir blog yazısı yazmıştım, okursanız faydası olabilir diye düşünüyorum. Bkz:
Google Search Console Dizin Kapsamı Hataları
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni sitesi ile index alan var mı son durum nedir?
Test amaçlı 5 ay önce açılmış blogger sitemden yazı yayınladım 1 güne index oldu , şimdiki sitede index olmuyor insan ikileme düşüyor acaba sitede mi sıkıntı var , var mı böyle kontrol edebileceğimiz site , hatalı mı hatasız mı diye
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bendede 2 saat sonra index alan yazılarım 3-4 gündür hala index yemedi genel bir sıkıntı var
www.gezelim.me