lostyazilim

google banlı site kurtarma

14 Mesajlar 4.921 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

legal50 legal50 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web coder
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
google de banlanan site nasıl kurtarılabilri tekrar nasıl google ye dahil edilebilri.Bu konuda lütfen gerçekten tecrübesi olan insanlar yazssın. şuan sitem banlı nasıl kurtara bilriz.?

wmaraci
reklam

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

legal50 adlı üyeden alıntı

google de banlanan site nasıl kurtarılabilri tekrar nasıl google ye dahil edilebilri.Bu konuda lütfen gerçekten tecrübesi olan insanlar yazssın. şuan sitem banlı nasıl kurtara bilriz.?

Merhaba;

Site adresinizi alabilir miyim? Ona göre açıklama yazayım...

Sağlıcakla,

Saygılarımla,Kolay Gelsin...

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web coder
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
izmirseyirtepe.com

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
Son zamanlarda robot.txt dosyanızda bir değişiklik yaptınız mı? Ayrıca son zamanlarda hiç link veya seo çalışması yapıldı mı siteye?

Sağlıcakla,

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web coder
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
robot.txt yi googleden site indexleri silinmeye başlayınca kendim değiştirdim ref saldırısı olabilri diye korunmak amacı ile.
Seo çalışması içeriğe yönelik idi düğün salonları ile ilgili 15 anahtar kelime üzerinden gittim.
link değişimi hiç yapmadım denecek kadar az. nden böyle oldu hiç anlayamadım.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

robot.txt yi googleden site indexleri silinmeye başlayınca kendim değiştirdim ref saldırısı olabilri diye korunmak amacı ile.
Seo çalışması içeriğe yönelik idi düğün salonları ile ilgili 15 anahtar kelime üzerinden gittim.
link değişimi hiç yapmadım denecek kadar az. nden böyle oldu hiç anlayamadım.

Merhaba;

Bu aralar Google'da İndex silinmeleri var.SPAM siteleri ayırt etmenin çalışmaları başladı gibi.Bununla alakalı bir çok webmaster sitesinde de konu var zaten: Bkz.

Biraz acele etmişsiniz bunu yapmakla.İçeriğe yönelik ne kadar çalışma olursa olsun aşırıya kaçılmaması gerekiyor.15 Anahtar kelime çok fazla ve yoğun bir sayıdır.Bu da spam olarak algılanmış olabilir.Tavsiyem yaptığınız çalışmaları gözden geçirmenizdir.Mesela;

Paravan blog yöntemiyle anahtar kelimelerinizi kasmaya çalıştıysanız link çıkışları sayısını biraz azaltın ve bekleyin,acele etmeyin.Onun haricinde şu sıralar ne link alımı ne de farklı bir çalışma gerçekleştirmeyin.Şu an çok hassas bir dönemden geçiyoruz.Yukarıda örnek verdiğim konuyu da okursanız artık sonlara gelindiğini göreceksiniz.Algoritma ile siteler tespit edildi büyük ihtimalle ve şu an indexlerde gidiyor kısmen.

Siteyi detaylı incelemeden çok net konuşamam ancak şu anlık verebileceğim tavsiyeler bunlar.

Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım,

Sağlıcakla...

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek web coder
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
sitemin hiç bir syfası kalmadı bu konu yüzünden işten ayrılabilrim.Paravan blog 3 site var idi o dahil tüm link çıkışı olan sitelerden linklerimi sildiriyorum.Şuan ne önerebilrsiniz içerik girişi yapayım mı yoksa google sitemi indexlemesini mi bekliyorum hiç bir kelimede bile gözükmüyor anasayfası bile yok

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

sitemin hiç bir syfası kalmadı bu konu yüzünden işten ayrılabilrim.Paravan blog 3 site var idi o dahil tüm link çıkışı olan sitelerden linklerimi sildiriyorum.Şuan ne önerebilrsiniz içerik girişi yapayım mı yoksa google sitemi indexlemesini mi bekliyorum hiç bir kelimede bile gözükmüyor anasayfası bile yok

Merhaba;

Sadece sizinle alakası olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Bu konuda bir çok şikayet var ve büyük bir kitlenin siteleri şu an sandbox'da.Google belki deneme yapıyordur bilinmez ancak ben olsam şu 2-3 gün ellemem gelişmeleri takip ederim sonrasında ufaktan bahsettiğim çalışmaları yaparım.Ancak işinizden olma ihtimalinize karşı daha üst düzeyde olan Seohocası tarzı firmalarla görüşmenizi tavsiye ederim.Şu an net bir açıklama yapamam hatta kimse yapamaz bence.Biraz önce bir konu açtım oraya bakabilirsiniz...

Sağlıcakla,

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Bencede Ani şekilde site üzerinde değişiklikler yapmanızı tavsiye etmiyorum. Bu sizi daha da zora sokabilir. Spam olarak değerlendirilmeseniz bile yapacağınız hatalı ani değişikliklerde spam olarak imleneceğiniz yüksek ihtimal.

ctylmz ctylmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek insaat
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 1 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

siyahh adlı üyeden alıntı

Merhaba;

Bu aralar Google'da İndex silinmeleri var.SPAM siteleri ayırt etmenin çalışmaları başladı gibi.Bununla alakalı bir çok webmaster sitesinde de konu var zaten: Bkz.

Biraz acele etmişsiniz bunu yapmakla.İçeriğe yönelik ne kadar çalışma olursa olsun aşırıya kaçılmaması gerekiyor.15 Anahtar kelime çok fazla ve yoğun bir sayıdır.Bu da spam olarak algılanmış olabilir.Tavsiyem yaptığınız çalışmaları gözden geçirmenizdir.Mesela;

Paravan blog yöntemiyle anahtar kelimelerinizi kasmaya çalıştıysanız link çıkışları sayısını biraz azaltın ve bekleyin,acele etmeyin.Onun haricinde şu sıralar ne link alımı ne de farklı bir çalışma gerçekleştirmeyin.Şu an çok hassas bir dönemden geçiyoruz.Yukarıda örnek verdiğim konuyu da okursanız artık sonlara gelindiğini göreceksiniz.Algoritma ile siteler tespit edildi büyük ihtimalle ve şu an indexlerde gidiyor kısmen.

Siteyi detaylı incelemeden çok net konuşamam ancak şu anlık verebileceğim tavsiyeler bunlar.

Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım,

Sağlıcakla...

Google a*d*lt sitelere savas acmis...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al