xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
backlinkleri kontrol ettiniz mi
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
ayni sorun bendede var, 2 gün önce konu actim kimse yardimci olmadi...5 aydir 1. sirada olan yazim, günlük 2k-3k tik getirirdi.
birden siralamadan kayboldu. Yandex + bing + yahoo hala 1. siradada. DMCA telifi filanda yemedim, URL görünüyor, ama siralamada cikmiyor. umarim düzelir.
Google kafayi yedi heralde.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir sürü sıralama etkeni bulunuyor sırasıyla en doğrusu yazıları kontrol edin güncelleyin, ziyaretçi davranışlarla bakın, sayfa içi link çıkışlarını kontrol edin (hacklink vs..), dış bağlantılarınızı kontrol edin.
Bir çok sitenin sıralamadan düşme sebebi bence düşük süreli sayfada kalma süresi.
Şahsi fikrim olarak arama motoru analistik (metrica,analystic) hizmetlerini kullanmamak. Eğer kaliteli bir site değilseniz kullanmayın. Arama motorlarının siteniz hakkında ne kadar az bilgisi olursa o kadar iyi örnek olarak. Eski siteleri gösterebilirim adam basit bir html web tasarım yaptırmış dandik içerik girmiş spam yapıyor backlink yok, hız optimizasyonu yok sitenin yaşı var o kadar.
Ama googlenin site hakkında bilgisi yok Ne console kaydı ne analystic nede sitemap.
Kıssadan hisse siteniz kaliteli değilse herşeyinizi açmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sıkıntıları yaşıyorum. Günlük min 300-400 tekil ziyaretçi alan blogum ki 600 tekil bile görmüşlüğüm vardır.
Şu an 30-40 anca.
Açıkçası ne yapacağımı şaşırdım.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benzer şekilde Alexa puanlarında da ani bir yükseliş başladı... Herhalde Google trafiğindeki aksamaların etkisi olsa gerek...
Ücretsiz Seri İlan ve Dizin Kayıtları - https://www.herturlu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alexa çok değişik...Eklentiyi eklemeden önce 10 milyonda olan site (dünyada) indirip sitede çalıştırdıktan sonra 1m ye indi :D
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma