Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhabalar,
Size bugün yaşadığım garip bir olayı anlatmak istiyorum;
Siteme her zamanki gibi makale girişi yapıyordum ve makalemin adı "Kokoş Tatlısı" idi her neyse her şeyimi hazırladıktan sonra yayınladım ve webmaster tools dan Google Gibi Getir ile indexlettirmek istedim bu işlemi 2-3 kere yapmama rağmen ve üzerinden saatler geçmesine rağmen indexlenmedi fakat ayriyetten yazmış olduğum 2 makaleyi de aynı şekilde Google Gibi Getir ile indexlettirdim 10 dakika içerisinde. Oldukça enterasan geldi bana sizinde düşüncelerinizi öğrenebilir miyim arkadaşlar ?
Link Yapısı : /tatli-tarifleri/kokos-tatlisi idi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba; Google bot'a getir işlemini yaptınız zaman index altına hemen alınacaksınız diye bir kaide yok ne yazıkki. Aslında bu işlem sitede bir güncelleme yaptıysanız, yeni bir kod değişikliği, link değişikliği veya yapısal bir değişiklik yaptıysanız bunun için gerekli bir işlem. Nerden okudunuz bilmiyorum ancak Google Gibi Getir işlemi sitenizin url adreslerini indexlemek için kullanılabilir bir şey değil. Bir hata yada olumsuz bir durumda kullanılabilir. Yada köklü bir güncelleme sonrasında olabilir. Ancak her makale yazdığınızda bu şekilde olucak diye bir kaide kesinlikle yok, eğer bu amaç için kullandığınızı Google anladıysa ki sanırım anladı. O zaman onu index'de görmeniz çok zor yada keyfi gelince index altına alır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Makalelerden sonra oto ping atıp - sitemap yenilesen neyse diyeceğim de google gibi getir ile alakası yok ki kardeşim bu olayın
2 kişi bu mesajı beğendi.
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yanlız ben sitelerime ne zaman video sitemap eklesem index hızım hep artmıştır. Eğer sitende video ve resim paylaşıyorsak sıklıkla oto image alt etiketi giren eklenti ile xml video ve image sitemap ekle, çok etkisi oluyor onların
1 kişi bu mesajı beğendi.
Iff sıkıldım.