lostyazilim
tr.link

Google Bot Problemi

5 Mesajlar 1.471 Okunma
acebozum
tr.link

MirzaPlus MirzaPlus WordPress & AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım & Dijital Pazarlama
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 36 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar merhaba, bir şehir rehberi sitem var ve her gün günde 2 3 adet özgün makale girerek siteyi güncel tutuyorum fakat anlamadığım sorun şu googlebot sitemi günlük olarak indexlemiyor sitemap ayarını yaptım fakat durum yine aynı ben google webmaster dan dizine gönderme işlemi yaptım anında eklendi fakat günlük olarak konuda bahsettiğim gibi google bot siteyi indexe almıyor sorun ne olabilir acaba sitemap ta bir sıkıntı mı var yoksa başka bir eksik mi var ipucu verecek arakdaşlara teşekkürler şimdiden.

* web sitesi
* sitemap
* robots.txt

Site sistemi wordpress acaba robots.txt dosyasın damı bir sıkıntı yaptım anlamadı örnek robots.txt verirseniz ondanda mutluluk duyarım teşekkürler herkese.

wmaraci
reklam

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Siteniz henüz yeni sabredin biraz, girdiğiniz her konuyu en az 3 sosyal medya hesabında paylaşın, yavaş yavaş düzelecektir.
MirzaPlus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 36 / 16
  • Ticaret 4, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Siteniz henüz yeni sabredin biraz, girdiğiniz her konuyu en az 3 sosyal medya hesabında paylaşın, yavaş yavaş düzelecektir.

Sevgili hocam geri döndüğün için teşekkürler, paravan blog şeklinde çapraz konu yapıyorum Webbly - Wordpress - Thumb - Blogger ve Pinterest te paylaştığım yazıları link vererek aynen paylaşıyorum siteye yaptığım entegrasyon ile eklediğim konu otomatik olarak site ye açılmış Facebook , Twitter ve Google+ hesabında otomatik paylaşılıyor sizce yaptığım bu uygulamalar doğru mudur. Özellikle aklıma takılan siteme eklediğim yazının aynısını paravan da link ederek paylaşma doğru bir yayın mı bu acaba

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

Federal adlı üyeden alıntı

Sevgili hocam geri döndüğün için teşekkürler, paravan blog şeklinde çapraz konu yapıyorum Webbly - Wordpress - Thumb - Blogger ve Pinterest te paylaştığım yazıları link vererek aynen paylaşıyorum siteye yaptığım entegrasyon ile eklediğim konu otomatik olarak site ye açılmış Facebook , Twitter ve Google+ hesabında otomatik paylaşılıyor sizce yaptığım bu uygulamalar doğru mudur. Özellikle aklıma takılan siteme eklediğim yazının aynısını paravan da link ederek paylaşma doğru bir yayın mı bu acaba

Rica ederim hocam, son güncellemeler ile değersiz paravan bloglar ve link çöplüğündeki paravan blogların fazlasıyla webmasterlara zararı oldu. Tavsiyem tanıtım yazısının yazdılığı sitelere de özgün makaleler girmeniz hobi olarak bilgi birikimizin yüksek olduğu özgün yazabileceğiniz yazılar girin 1 ay sonra link almaya başlarsınız. Boş bloglara yazının aynısının yazılıp link alınması taraftarı değilim, uygulayanlar vardır ayrı mesele ama ben tasvip etmiyorum.
MirzaPlus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 36 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Bilgilendirme için teşekkür ederim size, başka önerisi olan arkadaşlar var ise dinlemek isterim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al