-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
hangi anahtar kelimede Google'de yükselmek istiyorsanız o anahtar kelime ile kaliteli bir siteden tavsiye tanıtım yazısı almaktır. link yazısı yükselmek istediğiniz kelime olmalı yanlız öyle her önünüze gelen siteden değil kaliteli size trafik sağlayacak sitelerden fazla değil 1-2 siteden almanız yeterli 2 gün içerisinde yükseldiğini kendiniz göreceksiniz. bizzat kendim denedim ve 48 saat içerisinde 56. sıradan 40. sıraya düştüm. bu işlemi botlarla felan yada organik olmayan işlemlerle yapmayınız. tamamen doğal yollardan yapın
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
bende hiç bir zaman backlink, tanıtım yazısı, sahte hit gönderen program kullanımı ve sosyal medya kullanmadım.
Yükselişe geçtim mi?
Hayır.
Zaten direk yükseklere çok kısa sürelerde çıktım.
Önce sayfa içeriği diğer işler en son ihtimal olmalı.
Not: alınan linkler, tanıtım yazıları 48 saatte etki etmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ben size yaşadığım tecrübeyi diyorum biri kalkıp 48 saat içinde etkietmez diyor nerden biliyorsun kendi gördüğümü mü söyleyim sana mı inanayım senin link aldığın yerden tıklama gelmiyorsa 10 yılda da etki etmez ben milletin 8-10 bin tl para ödeyip seo yaptığı siteleri 1 yıllık site ile bu yollarla ilk sayfaya taşıdım sıfır seo ile buna ne diyeceksin " bunuda google aramaları ve tıklamalar sayesinde yaptım. 1000000 tane backlink alaçağana dam gibi bir yerden 1 tane al daha faydalı oluyor.
Ek Olarak: kaliteli forum sitelerinden tavsiye üzerine makale yayınlayın faydalı oluyor. ürün alıcıları forumlarda tavsiye edilen ürünleri alıyor yada kullanıcıların memnuniyetine bakıyor ona göre güven duyup sipariş veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
48 saatte değil 24 saatte bile etki edebilir hersey otomatik artık manuel editor girip backlink i onaylamiyor heralde