-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'da hangi kelimelerde ve ülkelerde kaçıncı olduğunuzu takip edin! Arama motoru uzmanları ve site yöneticileri için tasarlanan ücretsiz monitör programıdır. Sitenizi belirlediğiniz kelimelerde, ülkelere göre arama yaparak kaçıncı sırada olduğunu gösterir. Bir önceki sorgulamanızı da kaydederek sonraki sorgulamalarınızda yükselişte mi düşüşte mi olduğunuzu size bildirir.
TIKLA HEMEN İNDİR
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web siteme beklerim
http://murataktas.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler, çok güzel bir uygulama.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aman aman hocam :D, ben kullandım bunu 20-30 tane kelime ekledim, sonra google'da bir şey aratıyorum google bana captcha soruyor. Bu uygulama senin bilgisayarından sorgu yaptığından değişiklikleri göremiyorsun. Bilgilendirmek için söyledim 1 ay sıkıntı çektim sırf bu programdan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam buyur benım sorgulamam 1 seneden fazladır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım :) zaten saglıklı bir siteden 1 ile 5 arasında kelime olur senin kelime fazlalığından sorun yaşamış olabilirsin :) googleda kelimeyi arattıgımda dogru sıralamada buluyorum sitemi :) hiçbir sıkıntı yok aşağıdaki arama sonucu gibi dun gece91. sıradaydım suan 60 :)
Kişisel web siteme beklerim
http://murataktas.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece bilgilendirmek istedim hocam :). Elinize Sağlık yanlış hatırlamıyorsam zaten google'ın apisini programa entegre edebiliyorsun :)
İyi Çalışmalar..