İyi akşamlar,

Zaman zaman forum destekli zaman zaman da oradan buradan okuduklarımızla seo çalışması yapmaya çalışıyorum. Haliyle iş yarım yamalak oluyor. Doğru düzgün bir tabana oturtamadım. Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyorum. Yanlış bir şey yapmamak için sürekli atacağım adımı araştırıyorum.

Kısa kesip konuya gelmem gerekirse; ogameturkiye.org adresli bir private ogame sitem var. ogame kelimesinde ilk sayfada orjinal ogame'den hemen sonra 2. sıra yada 3. sırada geliyor.. Benim gibi belki onlarca site var ancak diğerlerinden farklı olarak bu sıralamaya sahip olsamda index sayım çok düşük.. hatta 1. sadece 1.



Bu index sayısı neden böyle anlamıyorum? :confused::confused: Var mı bu problemin sebebini bilen bir babayiğit? Tabi sadece bilmekle kalmayıp cevaplayabilecek birisi? :)

İndex sayısı seo için çok mu gerekli emin değilim ancak kaç haftadır dmoz'a kayıt olmaya çalışıyorum ve bir türlü sonuç çıkmadı. Dmoz işlerinden anlayan bir kaç kişiyle konuştuğumda index sayımın çok düşük olması sebebiyle kabul edilmemiş olabileceğimi söylediler. O sebeple bu konu çok aklıma takıldı.

Yardımcı olabilene şimdiden Allah razı olsun.. :) :) :)