Merhaba arkadaşlar, kendime ait güncel tutmaya çalıştığım tamamen özgün bir blogum mevcut, blogu açalı 2 ay kadar olmakta başlarda her şey çok güzeldi gerçekten, index hızım 1 aylık bir bloga rağmen 2 saat civarıydı, adsense kabul edildi... her neyse birkaç backlink alımı oldu forum içi, yarardan çok zararını gördüm diyebilirim. Normalde attığım yazılar ilk sayfadan güzel yerlerde giriş yaparlardı abartısız kelimelerde tabii, şuan index hızım 1 güne yaklaşmış halde ayrıca yazdığım yazılar neredeyse ilk 500 ten bile giriş yapmıyor, onun dışında şöyle bir durum mevcut.
3 adet anahtar kelimemden 1 tanesinde ilk sayfa 3. sırada olmama rağmen diğer 2 anahtar kelimem de açıkcası yokum, ancak irdelediğim zaman bir index aldığım zaman bu 2 anahtar kelimede 9-10. sayfalarda olsa giriş yapıyorum ancak 1 saat sonra düşüyor oradan, index silinmiyor ancak aramada gözükmüyor bir nevi filtre gibi, anlıyacağınız ne umutlarla yaptığımız şey sitemizi mahvetti.
Kısacası ben bu backlinklerden kurtulmak istiyorum, ancak Google'a attığım backlink listesindeki iptal talebi 2 haftadır tınlanmıyor hala bağlantılarda gözüküyor bu linkler, yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim açıkcası.