lostyazilim

Google Kafayı Yedirtecek

7 Mesajlar 1.038 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
google ve hit ile ilgili şimdi bir tarih sitem var ocaktan beri emek veriyorum çoğu kelimede ilk sıradayım mesela tarih forum2. Sıra, galatasarayı kim kurdu 1. Sıra ,Osmanlı komplo gibi ancak google web master toolsa sürekli bakıyorum günlük siteme 5 ila 10 kişi geliyor günlük genel hitim hiç ellemeyeyim 50 ila 100 arası alexa sıra tr 6 k
Yanı bu hit ve özellikle google birinin artmasını istiyorum ne yapmam gerek lütfen yardım edin zor durumdayım sitem http://tarihvekomplo.blogspot.com.tr

wmaraci
reklam

Ofisimo Ofisimo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Blogspotda durum biraz farklı. Kendinize ait domainli siteniz olsaydı daha iyi olurdu.
koz4

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

Ofisimo adlı üyeden alıntı

Blogspotda durum biraz farklı. Kendinize ait domainli siteniz olsaydı daha iyi olurdu.

Hocam öncelikle yorumunu için çok sagolun sizin gibi diyenler oldu ancak ben bu tasarım işlerinden pek anlamıyorum uğraşan olur aslında ama blogspot kolay geliyor birazda blogger da inat ettim ve blogspot uzantılı ve harika yerlerde olan ve çok iyi hit alan siteler mevcut ondan sıkıntıdayım

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Google niye yedirtiyor kafayı, guugıllık birşey yok. Anahtar kelimelerden geçiyor olay.
' galatasarayı kim kurdu ' aylık ortalama 50 kez aratılıyor imiş. Bunun en az 20'sini sizin deneme amaçlı arattığını varsayarsak günde ortalama 1 kişi aratıyor bu da ilk sırada olmanızdan ötürü size sadece günlük 1 hit kazandırır. Bunun gibi 10 kelimede ilk sırada olsanız kazanacağınız toplam hit 10 kişidir. Ancak aylık ortalama 27.000 aranması olan 'tarih' kelimesinde ilk sırada olursanız bunun size kazancı ortalama 900 tekil hit demektir, ki iki farklı kelimede de ilk sırada olmanıza rağmen arada " 900 " kat hit farkı var. Anahtar kelimelerin yanı sıra güncel konularda da yazarsanız güzel hit akışı olur. Sadece yazmak yetmiyor, sosyal medya desteğini iyi tutarsanız hitler daha da artar
koz4

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Google niye yedirtiyor kafayı, guugıllık birşey yok. Anahtar kelimelerden geçiyor olay.
' galatasarayı kim kurdu ' aylık ortalama 50 kez aratılıyor imiş. Bunun en az 20'sini sizin deneme amaçlı arattığını varsayarsak günde ortalama 1 kişi aratıyor bu da ilk sırada olmanızdan ötürü size sadece günlük 1 hit kazandırır. Bunun gibi 10 kelimede ilk sırada olsanız kazanacağınız toplam hit 10 kişidir. Ancak aylık ortalama 27.000 aranması olan 'tarih' kelimesinde ilk sırada olursanız bunun size kazancı ortalama 900 tekil hit demektir, ki iki farklı kelimede de ilk sırada olmanıza rağmen arada " 900 " kat hit farkı var. Anahtar kelimelerin yanı sıra güncel konularda da yazarsanız güzel hit akışı olur. Sadece yazmak yetmiyor, sosyal medya desteğini iyi tutarsanız hitler daha da artar

Çok sagolun hocam ancak site genelde tarih üzerine olunca pek güncel olmuyo ama dikkat ediyorum google trandsten bide hangi kelime ayda ne kadar yaratılıyor nereden bakilir bide hitlerimin 3/4ü sosyal medyadan geliyor yoksa daha vahim

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

koz4 adlı üyeden alıntı

Çok sagolun hocam ancak site genelde tarih üzerine olunca pek güncel olmuyo ama dikkat ediyorum google trandsten bide hangi kelime ayda ne kadar yaratılıyor nereden bakilir bide hitlerimin 3/4ü sosyal medyadan geliyor yoksa daha vahim

google adwords kelime aracından bakabilirsin
koz4

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

exp1239 adlı üyeden alıntı

google adwords kelime aracından bakabilirsin

Çok sagolun hocam

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al