-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem küçük ölçekli ve fazla bir ziyaretçi kitlesi yok. SEO açısından faydalı olur diye sosyal medya profilleri oluşturdum ve sitede yayınladığım yazıları bu profillerde de yayınladım. Bir süre önce Google+ profilinde yayınladığım bir yazının arama motoru sıralamasında gerçek yazıdan daha önce çıktığını gördüm ve Google+ profilindeki tüm yazıları sildim. Twitter, Facebook duruyor tabi. Sizce yanlış mı yaptım yoksa bu tür paylaşımlar gerçek yazının değerine ve dolayısıyla sıralamasına zarar verir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
o görüntü sadece sende var baska bir tarayıcıda google hesabından cıkıs yap aynı kelımeyı arat o cıkmayacaktır.
google plus profılın acık oldugu ıcın sende oyle gozukuyor
yukarda yazdıklarımı dene cunku benım sıtemdede oluyor sanırım aynı sey
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çıkış yap çerezleri temizle:)
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende görünmesi sorun değil zaten. Ben diğer kullanıcılara da aynı şekilde görüneceğini düşünmüştüm aslında. Oturum açılmamış başka bir tarayıcıda deneme fikri aklıma hiç gelmemişti. Eğer dediğiniz gibiyse harcadık güzelim paylaşımları :)
Neyse, Google+ fazla bir takipçi kitlem olmadığı için yeniden eklemek çok da sorun olmayacak gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Keşke silmeseydiniz hocam, benim bu gibi bir kaç paylaşımım var ve geri dönüşleri güzel, yani google de çıksa da kişi tıklayınca profile gidiyor, profilinize fotoğraf ve kapak fotosu ekleyin açıklamalar girin profilinizi özenleştirin ve yayınlayın inanın hiç bir zararı olmaz çünkü facebook gibi sosyal medyada paylaştığınız gibi görünür kişi tıklayınca sizin sitenize girer.