Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleyküm;
Google indexlerinde, robota.txt dosyasında engellediğim bazı sayfalar var. Mesela wordpress arama sayfası, wp-admin sayfası vb. Arama konsoluna bakınca Uyarılarla geçerli yazıyor. Açıklamada şöyle; Robots.txt dosyasında engellenmesine rağmen dizine eklendi. Şimdi wp-admin wp-login sayfalarını Google'a indexleme diye nasıl söylerim?
URL leri kaldırıyorum tekrar ekleniyor. Yoast kullanıyordum onda da aynı sorun vardı. Şuan Rank math SEO eklentisini kullaniyorum
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
önceden indekslenmişse, başka sitelerden sayfalarınıza link varsa (google oradan gelip indeksler) gibi benzeri durumlarda robots.txt engellemesi çalışmaz, robots.txt indekslenen sayfaları dizinden kaldırmaz,
indeksli sayfaları dizinden kaldırmak için sayfayı robots.txt de allow yapıp, meta etiketi ile noindex uygulamanız gerekir
wordpress-html-css-web işleri yapılır
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@rws Teşekkürler hocam deniyorum. Burada admin-ajax.php sorunu çıktığını yazmışlar yorumlarda.
Örnek.com/?s={search_term_string}
Örnek.com/?s=
Bu 2 sayfa da aynı şekilde engellenmesine rağmen dizine eklendi kapsam sorununu veriyor. Bunları aynı yöntemle çözemeyiz herhalde değil mi?
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mfa adlı üyeden alıntı
@rws Teşekkürler hocam deniyorum. Burada admin-ajax.php sorunu çıktığını yazmışlar yorumlarda.
Örnek.com/?s={search_term_string}
Örnek.com/?s=
Bu 2 sayfa da aynı şekilde engellenmesine rağmen dizine eklendi kapsam sorununu veriyor. Bunları aynı yöntemle çözemeyiz herhalde değil mi?
admin-ajax.php de engellenir, ama kapsam sorunu çıkarmaz(bilgim o yönde)
/?s= bilgim yok, araştırmak lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Admin ve login wordpress tarafından kodlarda direk index dışı değil mi? İndex almasıyla ilgili ilk kez karşılaşıyorum.
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
LocalSeo adlı üyeden alıntı
Admin ve login wordpress tarafından kodlarda direk index dışı değil mi? İndex almasıyla ilgili ilk kez karşılaşıyorum.
meta ve htaccses görünen kadarıyla yok,
Acaba wpde arama sonuçlarının indekslenmesi yararlı mı zararlı mı bu konuda bilginiz var mı?