-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, sitemi açalı 1 sene oldu ve anahtar kelime sıralamalarımda ama 2-3 aydır hep gerilere düşüyorum. Seo çalışmalarından tutun backlink çalışmalarını özenle kendim yapıyorum ama bir türlü istediğim sıralamaya ulaşamıyorum. Bir anahtar kelimemde linkleme işlemi yaptırdım bir kaç hafta google da ilk 10 da idi şimdi 79.sırada diğer anahtar kelimelerim de 2-3 ay öncesinde ilk 10 da iken zamanlar 20 lere düşüyorum. Trafik deseniz günlük 300-500 arasından şimdi 100 ü zor görüyorum. Ne yapmam lazım? Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Gerekirse ücretli destekte alabilirim (tabi uygun olursa) bu siteye bu kadar emek verdim kaybetmek istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.:(
www.yolplani.com
Yol Planı - İller Arası Mesafe Km Hesaplama ve Yol Tarifi, Tren Saatleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçeriklerinizin güncellik süresi olabilir mi ? Mesela dolar bugün 5.75 haberi bugün için önemlidir . Başka zaman bugünün haberine kimse bakmaz . Onun gibi bie durum mu var acaba ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sitem tren saatleri, budo, ido saatleri, mesafe hesaplama sitesi, rakiplerimi incelediğimde aylık ciddi trafikleri var onlarda da aynı içerikler var. dediğinizde haklısınız ama o zaman onlarda niye trafik var da bende önce vardı şimdi yok ?
www.yolplani.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar konunun dışına çıktık sanki bana yardımcı olabilecek birşeyler üretsek
www.yolplani.com