lostyazilim
tr.link

Google Sıralama, Sitem Hak

18 Mesajlar 2.441 Okunma
lstbozum
tr.link

YASINT YASINT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 38 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba, sitemi açalı 1 sene oldu ve anahtar kelime sıralamalarımda ama 2-3 aydır hep gerilere düşüyorum. Seo çalışmalarından tutun backlink çalışmalarını özenle kendim yapıyorum ama bir türlü istediğim sıralamaya ulaşamıyorum. Bir anahtar kelimemde linkleme işlemi yaptırdım bir kaç hafta google da ilk 10 da idi şimdi 79.sırada diğer anahtar kelimelerim de 2-3 ay öncesinde ilk 10 da iken zamanlar 20 lere düşüyorum. Trafik deseniz günlük 300-500 arasından şimdi 100 ü zor görüyorum. Ne yapmam lazım? Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Gerekirse ücretli destekte alabilirim (tabi uygun olursa) bu siteye bu kadar emek verdim kaybetmek istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.:(

www.yolplani.com
Yol Planı - İller Arası Mesafe Km Hesaplama ve Yol Tarifi, Tren Saatleri
wmaraci
reklam

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
İçeriklerinizin güncellik süresi olabilir mi ? Mesela dolar bugün 5.75 haberi bugün için önemlidir . Başka zaman bugünün haberine kimse bakmaz . Onun gibi bie durum mu var acaba ?
YASINT

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 38 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
sitem tren saatleri, budo, ido saatleri, mesafe hesaplama sitesi, rakiplerimi incelediğimde aylık ciddi trafikleri var onlarda da aynı içerikler var. dediğinizde haklısınız ama o zaman onlarda niye trafik var da bende önce vardı şimdi yok ?

www.yolplani.com

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Marstyson

Olayın neyle alakalı olduğunu kesin bir şekilde söyleyemesek de içerik güncelliği ile bağlantılı olmadığını net bir şekilde ifade edebiliriz. Örneğin Google'a "düşük faiz memur kredisi" yazıp arama yapın. ilk 3 sayfada çıkan sonuçların(yazıların) %90'ında, kredi faiz oranlarının halâ %1 küsürlerde olduğu yazıyor. Bu vesileyle ekonomi sitesi açıp hizmet vermekten uzak bir anlayışla hareket eden ekonomi sitesi sahibi webmasterların kulaklarını da çınlatmış olalım. Ha diyorlarsa ki "gelir geliyor ya ona bak", buna da söylenecek bir şey yok. Google denen kalitesiz sistem utansın!

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Marstyson

Olayın neyle alakalı olduğunu kesin bir şekilde söyleyemesek de içerik güncelliği ile bağlantılı olmadığını net bir şekilde ifade edebiliriz. Örneğin Google'a "düşük faiz memur kredisi" yazıp arama yapın. ilk 3 sayfada çıkan sonuçların(yazıların) %90'ında, kredi faiz oranlarının halâ %1 küsürlerde olduğu yazıyor. Bu vesileyle ekonomi sitesi açıp hizmet vermekten uzak bir anlayışla hareket eden ekonomi sitesi sahibi webmasterların kulaklarını da çınlatmış olalım. Ha diyorlarsa ki "gelir geliyor ya ona bak", buna da söylenecek bir şey yok. Google denen kalitesiz sistem utansın!

O zaman siz doviz.com.tr yi kontrol edin 😄
Doviz.com demiyorum

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Marstyson

Dediğimi doğrulayan bir tablo işte... Şimdi Google nasıl güncelliğe önem verdiğini söylüyor, anlamış değilim. Hele ki ekonomi-finans sitelerinde tablo tamamen böyle...
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Marstyson

Dediğimi doğrulayan bir tablo işte... Şimdi Google nasıl güncelliğe önem verdiğini söylüyor, anlamış değilim. Hele ki ekonomi-finans sitelerinde tablo tamamen böyle...

Ben gördüğümde çok şaşırmıştım . Yani domain ismi aslında çok güzel . Ve gidip .tr uzantısı da alınmış ama nasıl böyle saçmalık yapılmış anlayamadım

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Marstyson

Hep derim, Google'dan adalet beklemeyin. Google yetkililerinin yaptığı açıklamaların çoğu palavra.
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 38 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaşlar konunun dışına çıktık sanki bana yardımcı olabilecek birşeyler üretsek

www.yolplani.com

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
YASINT

Değerli hocam senin konuna gelelim gelmesine de basit bir çözümü yok ki. Derinlemesine incelenmesi lazım. Nitekim son 2 aydır öyle bir sallantı var ki sitelerde; ilk sayfadayken ilk 500'e giremeyen mi dersin, 5000 hitlerden 1000 hite inenler mi dersin, her türden sıkıntı var. Yani son dönemdeki Google güncellemeleri ile alakalı olsa gerek senin durumun da. Çoğumuz benzer durumlardayız. WM tools'ta manuel işlemler kısmında bir spam vb. uyarı gözükmüyorsa yakın zamanda yüklü bir link, tanıtım vb. alımı yapmadıysan ya da bunlar dışında olağan dışı bir durum yaşamadıysan beklemek en iyisi şimdilik. Bir yandan da forumları takip etmek gerekir.
YASINT

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al