netbozum
tr.link

Google, sitelerin hızlı olmasını istediği halde haber siteleri ön planda?

13 Mesajlar 2.108 Okunma
acebozum
tr.link

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Sitenin elde ettiği kitle ile birlikte hit sayısı; dolayısı ile faydalı kaynak olarak algılanmasıdır bahsedilen konu.

Faydalı kaynak olarak algılanan sitenin her kriteri barındırmasına gerek yoktur. Ama bu bir anda olmuyor, uzun bir süreçtir.

Buna benzer viral siteler örnek olabilir mesela sosyal medya desteği ile.

googleasistan
reklam

wpuzman wpuzman WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 2771
  • Beğeniler 293 / 949
  • Ticaret 33, (%100)
Hızla skor aynı şey değil. Sitenin skoru çok kötü olup hızı üst düyez olabilir, tam tersi skoru çok iyi olup hızı kötü de olabilir. Skor takıntısı tamamen boş bir şey. Önemli olan ilk açılış ve sayfa geçiş hızları. Popüler sitelere baktığınız zaman çoğunun skorları yerlerdedir. Halbuki siteleri muazzam derecede hızlıdır. Çünkü çoğu özel sunucularda, yapılandırılmış bir şekilde barındırılıyor. Ve yazılımları da iyi ayarlanmış oluyor. Binlerce sitenin barındırıldığı paylaşımlı hostinglerdeki 90-100 arası skorların pek bir önemi yok yani kısaca.

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar bence yanlış düşünüyorsunuz ben googleyi birazda olsa çözdüm sırrını ve bir makale haline getirip paylaşacam googlenin şuanki en büyük odağı makale bittikten sonra web sitemde paylaşcam ondan sonra buraya kaynak etcem şuan ilgilendiğim tek konu tasarımımı bitirip sunmak yanlış anlaşılma olmasın sadece makalemin önemli kısım başlığı olduğu için söylemiyorum ama az kaldı ben bu haber sitelerine yetişecem sadece önümdeki işleri bitireyim yeter bana ondan sonra sonra makale paylaşımı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al