netbozum
tr.link

Google Son Güncelleme Penguen Adwords'e yaradı ( Videolu Anlatım )

5 Mesajlar 1.521 Okunma
acebozum
tr.link

TheHunter TheHunter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
alıntı: Google’ın Son Algoritması ve Google Son Durum Hakkında ufak bilgiler vermeye çalıştığımız video:

ColdSworD Seo Video-4 :

http://www.ozgunweb.org/google-penguin-nisan-guncellemesi.html

googleasistan
reklam

dusesmoda dusesmoda Düşes Moda Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / K
  • Meslek Moda Tasarım
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
google çoştu bence panda , penguen sırada ne var tahminlerinizi bekliyorum.

Bence son çok GOOGLE PİRANHA :)

http://www.abiyefatih.com

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
Evet, ben bile fark ettim yeni sistemi. Google beni aldı dibe vurdu.

Metin Metin metinli.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Analisti ve Siber Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Makale reklam bitti demek tamamen yanlış yönlendirme olur. Elinize sağlık video çekilmiş vs. ama insanları yanlış bilgilendirmenin bir manası yok. :)

"Google şunu fark etti, şunu yakaladı, şunu bombaladı"

Sistemi oluşturan Google, terimleri olaya dahil eden Google, pazarı istediği gibi elinde çeviren Google, manipülasyonu yapan Google ve örnekleri çokça çoğaltabiliriz. Bunları yapan Google, bu tür triklerin farkına vardı diye algoritma değiştirecek bir arama motoru değil. Zaten SEO'nun genel mantığı bu, videoyu izledim. Yeni başlayan arkadaşlar için tamamen çelişkilerle dolu. :)

Bizden bir adım önde olan bir arama motoru olduğundan bahsetmişsiniz. Bizden bir adım önde olan bir sistem, gerisinde olduğumuz halde bizim 3. part çalışmalarımızı nasıl sonradan anlayabilir ki? Google bunları en başından itibaren biliyordu, kiminin SEO şirketine kazandırdı, kiminin reklam gelirlerini coşturdu. Kimisine başka türlü yaradı.

Blog backlink, video backlink olayları işin cilvesi, siz özgün yazınızı yazarsınız imleme tarzında birkaç basit ve legal backlink alırsınız (bir arkadaşınızın sitesine yorum atmak veyahut periyodik olarak backlink paketleri satın alarak) sonrasında ise referans siteler üzerinden ziyaretçilerin geldiği backlinkler ile makalenizi arama sonuç sayfaları üzerinde (on SERP Position) gerçek yerine gelmesini beklersiniz. :)

SEO Google'ı veya arama motorlarını manipüle etme veya onları kandırma sanatı değildir. Onu iyi anlama uğraşıdır ve bir pazarlama yöntemidir. Etkili içerik sunmak isteyen ve verimli sonuçlarla kullanıcısını tatmin için deli gibi çalışan bir şirket, kendi gelirlerini artırmak için bu tür şeylere her kelimede başvurmaz. Oyun, fotoğraf, blog, facebook gibi kelimelerde son bir yıldır neler olduğunu anbean izliyoruz görüyoruz. Ticari kelime, yani dikey ticaret gerçekleştirilen ve geri dönüşü (kazanç modeli) reklamlarla olan sistemlerin haricinde olan kelimelere neden manipülasyon yapılsın ki, adam sitesinden kazanç sağlamazken, Google buradaki sıralama değişimini (Adwords kazancını artırmak için) değiştirse ne olur, değiştirmese ne olur. Sonuçta aranma öbeği ticari bir lira bile ticari kaygı gütmeyen kelimelerde bile çok sert değişimler gerçekleşti.

Emeğinize saygım var, ama piyasanın yıllardır içinde olan insanlar haricinde, bu işe yeni başlayan arkadaşları da yanlış yönlendirmeye gerek yok derim.

Kolay gelsin.
siyahgiyen nadlog

kişi bu mesajı beğendi.

Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
wmaraci
wmaraci

mustafa mustafa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
ortada anormal olan durumlar var. mesela sitem tamamen uçtu gitti. şu an var olan sayfalarımın hiç biri istediğim kelimede ilk 500 de bile yok.tamamen uçtu gitti. fakat 3 ay önce yükleyip sildiğim sayfalar sıralamada 85.sırada falan çıkıyor. yani saçma sapan bişeyler var ortada. ceza yedim,fltreye girdim desem ??? birde makale backink çalıştım fakat makalelerimde geçmeyen kelimede bile geriledim. bu durumu açıklayabilecek bi arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

la mabude illa hu. la maksude illa hu. la mevcude illa hu
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al