-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar inşaat ile ilgili bir blog sitem var. Mimari çizim ve modellemede kullandığımız bir program var 'sketchup' . Şimdi benim sorunum şu bu programın 2015 i ilk çıktıgı zaman hiç bir yerde full indirme linki yokken bi konu açtım ve aradan zaman geçti yabancı sitelerden buldum crackli halini ve indirdim türkce olarak kullanıcılara sundum. Ama gelin görünki googleda bir türlü üst sıralara çıkamıyorum. Aşağıda resim attım Yandex.comda 'Sketchup 2015 indir' diyearattırdıgınız zaman benim sitem sketchup ın kendi sitesine ragmen ilk sırada çıkıyo ama googleda sketchup 2015 indir yazdıgımda 57. sketchup 2015 full indir yazdıgım zaman 37. sırada çıkıyorum. Sizde bu neden kaynaklanır ?
Sitem de insaatblog.com
Buda konu linki
http://insaatblog.com/sketchup-2015-full-indir/
yandex sonuc sayfası
http://www.hizliresimyukle.com/image/P3bC
www.insaatblog.com www.saryadesign.com
www.ingilizcehikayeler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Her arama motorunun kendi kuralları vardır. Demekki sen yandex kurallarını uygulamış Google'ninkini uygulayamamışsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
barisay adlı üyeden alıntı
Her arama motorunun kendi kuralları vardır. Demekki sen yandex kurallarını uygulamış Google'ninkini uygulayamamışsınız.
Ne gibi kurallar mesela ? Seo eklentisini indirdim, Resimleri özgün kullanıyorum photoshoptan düzeltip editleyip, Etiketleri içeriğe göre ve başlığa göre ayarlıyorum, Makalenin %100 ü kendim yazdım . Hit alamıyorum ama bir türlü
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet 1 haftadır kullanıyorum, bezdim çünki bu kadar emeği yandex görüyor da googlenın görmemesi aklıma şu soruyu getiriyor. Google algoritmalarda değişiklik yapa yapa çorbayamı çevirdi acaba işi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
cakarburhan adlı üyeden alıntı
Evet 1 haftadır kullanıyorum, bezdim çünki bu kadar emeği yandex görüyor da googlenın görmemesi aklıma şu soruyu getiriyor. Google algoritmalarda değişiklik yapa yapa çorbayamı çevirdi acaba işi...
başlarda hit arttırma size faydalı gelebilir ama ileriye dönük sitenize zarar verecektir. kısa süreli ziyaret ve kalıcı olmayan ziyaretçi sağladığı için zararlıdır.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Yönetci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tip hit arttırıcılar sizi iyice geri çeker googleda
Kaybetmeyi bilmeden kazanmayı öğrenemeyeceksin
http://www.borsaizle.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hit arttırma yı bırakmalıyım yani anladım teşekkürler arkadaşlar. Peki bi önerisi olan varmı özgünlükten yana bir sıkıntı yok da nasıl üst sıralara çıkabilirim ?