netbozum

Google Yükselme Sıkıntısı

23 Mesajlar 4.282 Okunma
Toplam 23 mesaj ve 4.282 görüntüleme
acebozum

igan1983 igan1983 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek web sitesi yapmak
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** D**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
secret1071 arkadaşıma katılıyorum google kopya sitelere önemi arttı nasıl oldu bilmiyorum ama arttı adamın sitesi tamamen kopyala yapıştır ama üç ayda en tepeye çıktı ben anlamış değilim

wmaraci
reklam

Prusa21 Prusa21 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 2, (%100)
xyz yaklaşık 2 yıl kadar uğraştım başarılı sonuçlar aldım bi pm atarsan bakabilirim.

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
1 yıl önce blogspot bir site açmıştım. 1 tane bile backlinki yok neredeyse whoisleri saymazsak. Hatta sosyal medya sayfası bile kurmadım.

Şuan hiti 2k civarı olmuş. Sitenin tamamı kopya içerik ancak hergün 2-3 kişi facebook paylaşımı yapa yapa bu hale geldi. Siteye son 1 yıldır tek konu dahi girmedim. Yani güncel konulu bir site olmadığı sürece siteyi güncel tutmanın bir anlamı yok. Sadece iç seosunu iyi yaptım. Teması bile normal şablon. Ama sayfa gösterimi çok iyi ve Günlük 10-15 tl adsense geliri var.

Buradan şunu çıkardım ki sosyal medya paylaşımı çok önemli. Yalnız farklı kişiler tarafından farklı sayfalarda paylaşılması gerekiyor.

Birde google kopya sitelere önemi falan arttırdığı olayına pek inanmıyorum. Sayfada kalma süresi ve sosyal paylaşımları çok önemsemeye başladı sanırım. Büyük sitelere bakarsanız 100-200k face sayfaları var birçoğunun ve her paylaştıkları içerik 50 defa daha paylaşılıyor. Bu şekilde sıralamaları artıyor.

Yeni açılan bir site özgün dahi olsa ki 1 ay önce full özgün 200 konusu olan bir site açtım şuan hiti 100 civarında. Reklam ile 1500 kişilik bir face sayfası yaptım günlük 50 kişisi oradan geliyor hatta... Biraz beklemek ve sosyal medyaya çok önem vermek gerektiğini düşünüyorum artık. Baclink olayı o mecraya kayıyor çünkü artık.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al