-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
5 Nisan'da webmaster tools'a gelen uyarı mesajı ; Googlebot, son 24 saat içinde sitenizin DNS bilgilerini almaya çalışırken 261 hata ile karşılaştı. Sitenizin DNS sorgularıyla ilgili toplam hata oranı: %62.1.
6 Nisan'da webmaster tools'a gelen uyarı mesajı ; Googlebot, son 24 saat içinde sitenizin DNS bilgilerini almaya çalışırken 42 hata ile karşılaştı. Sitenizin DNS sorgularıyla ilgili toplam hata oranı: %7.9.
Şuanda webmastertools'a baktığımda tarama hataları bulunmuyor. Sorun düzelmiş mi acaba? Ve Bu hatalar neden geliyor olabilir? Blogger kullanıyorum özel etki alanım var... Ve robots txt düzgün kontrol ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hata sayıları azalmış gibi hocam yarını da bekleyin bakalım ne diyecek
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
70 / E
-
Meslek
Emekli elektrik müh.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webmaster Tools hesabına gelen Google mesajlarından biri de hosting firmanız tarafından izin verilen kaynak kullanımı miktarı ile ilgili.
Google bot sitenizi gezerken kaynak kısıtlaması yüzünden bir anda server duruyor ve bot sitenizi bilgilenmeden terk ediyor.
Büyük siteleri daha fazla ilgilendiren bu durum çözülmezse bot uğrama sıklığı azalıyor ve hızla pozisyon kaybediyorsunuz.
Bu yüzden çok hızlı olan serverimi değiştirmek zorunda kalmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.